Bu takım hepimizin

Bu takım hepimizin

HAFTA SONU TÜRK METAL KIRIKKALESPOR ADI İLE BAL´DA MÜCADELE EDECEK YENİ TAKIMIN KONGRESİ YAPILDI

Bu takım hepimizin

Hafta sonu Türk Metal Kırıkkalespor adı ile BAL´da mücadele edecek yeni takımın kongresi yapıldı. Başkanlığa seçilen Metin Karakuş, Kırıkkalelilere, ?Bu takım hepimizin? çağrısında bulundu.

YENİ KIRIKKALESPOR

Hafta sonu Türk Metal Sendikası Düğün Salonunda yapılan kongrede alınan karar ile Metal Gençlik spor ile MKE Kırıkkalespor birleşme kararı aldı. Birleşimden oluşan yeni takımın ismi Türk Metal Kırıkkalespor olarak değiştirildi. Kongrede yapılan konuşmalarda taraftardan, yönetime ve tüm Kırıkkale ve Kırıkkale il yöneticilerine mesajlar verildi. İlk olarak taraftarın yeni kulübe zarar maddi zararlar vermemesi için temenniler verilerek, tezahüratlar hakkında da konuşuldu. Taraftarın küfürsüz bir destek sağlanması istenirken, taraftarın alkışlayan ve alkışlanan bir duruş sergilemesi istenildi.

SARICA´DAN ALT YAPI VURGUSU

Kongrede konuşma yapan TFF İl Temsilcisi Battal Sarıca ise yönetime mesajlar verdi. Konuşmasına geçmişte yapılan birleşmelerin sonucunda hep başarıların geldiğini belirten Sarıca, takıma tüm Kırıkkale´nin ve yöneticilerin sahip çıkmasını da istedi. Kırıkkale´de ki en büyük sorunun alt yapı sorunu olduğunu söyleyen Sarıca, alt yapıya önem veren takımların hep başarılar elde ettiğini fakat Kırıkkale´de alt yapıdaki futbolculara önem verilmediğini, başka illerin futbolcularına verilen önemi Kırıkkale´nin çocuklarına verilmemesinden dolayı sporcuların futbola küstüğünü söyledi.

KIRIKKALE´Yİ BİRLEŞTİRECEK KİŞİLERİN GAYRET ETMESİ GEREK

 ?Futbolun konuşulduğu yerde sabah olmazmış´ diyerek altyapıya önem verilmemesinden hayli bir dolu olduğunu belirten Sarıca, yeni takıma ve yönetime başarılar diledi. Konuşmasının sonunda, Kırıkkale ilinin birleşmesinin mümkün olmadığını belirten Sarıca, Kırıkkale´yi birleştirecek kişilere ihtiyaç duyulduğunun altını çizerek Kırıkkale´nin yöneticilerine mesaj verdi. Sarıca´nın konuşmasının ardından konuşan Başkan Karakuş, yeni dönemde alt yapı için büyük planların olduğunu Sarıca´nın ise sonuna kadar haklı olduğunu belirtti.

EN AZ 3 YIL BAŞKANLIK YAPMALI

Kırıkkale´ye ve taraftarlara yönelik konuşma yapan ASKF Başkanı Sırrı Zengin ise, Başkan Metin Karakuş´a sahip çıkılmasını istedi. Karakuş´u yakından tanıdığını söyleyen Zengin, MKE Kırıkkalespor´u borç batağında iken bile başarı elde etmesinde Karakuş´un ve ekibinin başarısı olduğunu söyledi. Karakuş´un en az 3 yıl başkanlık yapması gerektiğinin altını çizen Zengin, birleşmeden hemen sonra şampiyonluk beklememek gerektiğini, başarının gelmesi için yeni oluşmuş bir takıma zaman verilmesi gerektiğini ve bu konuda Karakuş ve yönetimine sahip çıkılmasını istedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ