Bu takdir başım gözüm üstüne

Bu takdir başım gözüm üstüne

KESKİNLİ İŞADAMI VE AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ABDULLAH ÖZTÜRK, AHDE VEFA YEMEĞİ VERDİ

Bu takdir başım gözüm üstüne

Keskinli işadamı ve AK Parti milletvekili adayı Abdullah Öztürk, ahde vefa yemeği verdi. Seçimler hakkında değerlendirmelerde bulunan Öztürk, ?Makamlar kişinin istemesi ile olacak bir şey değil. Allah murat ederse, takdir ederse olurdu. İstemezse hiç bir şey elbette olmazdı. Rabbin takdiri bizden yana olmadı. Bu takdir başım gözüm üstünedir? dedi.

NASİP BÖYLEYMİŞ

Açıklamasına devam eden Öztürk, ? Yapılan milletvekilliği seçimlerine aylar öncesinden bir takım istişareler sonucunda aday adayı olmaya karar verdim. Aday adaylık mücadelesi sonunda partimizin genel merkezin takdirleriyle 3.sıradan aday olmak nasip oldu. Yaklaşık iki ay gece gündüz demeden hep birlikte bir seçim mücadelesi verdik. Geçen süreç içerisinde elimden geldiğince, dilimin döndüğünce, aklımın erdiğince, dürüstçe, mertçe, mücadele etmeye çalıştım. Söylenen her yere, çağrılan her eve, her sokağa, her caddeye gitmeye çalıştım. Biz bize düşeni elimizden geldiğince yapma azminde olduk.? diye konuştu.

HALKIMIZIN HER KARARI SAYGIYA DEĞERDİR

Öztürk, şunları söyledi: ?Yola revan olurken biliyordum ki, mevki ve makamlar kişinin istemesiyle olacak bir şey değildi. Allah murat ederse, takdir ederse olurdu. İstemezse hiç bir şey elbette olmazdı. Rabbin takdiri bizden yana olmadı. Bu takdir başım gözüm üstünedir. Halkımızın her kararı saygı değerdir, kıymetlidir. Bizler demokrasiye, sandığın kararına inanan insanlarız. Hakkın takdirine, halkın kararına saygı duyuyorum. Şimdiye kadar başıma gelen her bir işte hayır aramışımdır.? 

ÖMRÜMCE UNUTMAYACAĞIM

?Seçim sürecinde şahsıma göstermiş olduğunuz teveccühe teşekkür eder ve ömrümce unutmayacağımı bilmenizi isterim. Seçim sürecinde bizle beraber koşturan herkese, partimizin teşkilatlarına, başkanlarına, gönüllü çalışan arkadaşlarımıza kalbi teşekkürlerimi sunarım. Hepinizden Rabbim ebeden razı olsun.?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü