Bu sistem, kendisi istikrar üretiyor

Bu sistem, kendisi istikrar üretiyor

BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI EMEKLİLER EVİNİ ZİYARET ETTİ, EMEKLİLERLE ÇAY İÇİP ANAYASA VE YENİ SİSTEMİ ANLATTI

BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI EMEKLİLER EVİNİ ZİYARET ETTİ, EMEKLİLERLE ÇAY İÇİP ANAYASA VE YENİ SİSTEMİ ANLATTI

Bu sistem kendisi istikrar üretiyor

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Hüseyin Kâhya Parkı içerisinde bulunan Emekli Evini ziyaret etti. Saygılı, emeklilerle sohbet edip anayasa değişikliği ve başkanlık sistemi hakkında açıklamalarda bulundu. Emekliler Belediye Başkanı Saygılı´ya çay ikram etti.

EMEKLİLERLE BİR ARAYA GELDİ 

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı hafta sonunda Hüseyin Kâhya Parkı içindeki emekliler evini ziyaret etti. Emeklilerin hallerinden memnun olup olmadıklarını soran Saygılı çevresinde toplanan vatandaşların sorularını yanıtladı. Emekli vatandaşlar Referandum hakkında fikirlerini beyan ederek her zaman destek olacaklarını belirttiler. Ayrıca Belediye çalışmalarından memnuniyetini dile getiren emeklileri, ziyaretlerinden dolayı Saygılı´ya teşekkür etti. Saygılı, Bu referandum ile Türkiye´nin bir dönüm noktasına ilerlediğini ifade etti. Saygılı, Bu dönüm noktasında Ülkemizin bekası için canla başla çalışacağını belirtti.

İSTİKRAR İÇİN EVET

Belediye Başkanı Saygılı ülkenin bekası için önemli bir fırsatın yakalandığını belirterek Türkiye´nin parlamenter sistemden dolayı geçmişte istikrarsız siyasi dönemleri gördüğünü söyledi Saygılı, "Biz geçmişte seçim yapılıp ta hükümetlerin kurulmadığı dönemleri gördük. Hükümet kurulduğu halde devam edemeyenleri de gördük. Parlamenter sistem siyasi istikrarı üretmiyor. Bizim 14 yıllık iktidarlık dönemimizde istikrarın olması Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir siyasi liderin olmasındandı. Böyle güçlü bir siyasi lider olmazsa bugünkü sistem yanıt vermiyor. Bizim önerdiğimiz 16 Nisan´da oylanacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kendisi istikrar üretiyor. Milletin doğrudan hükümeti seçtiği sistem kendisi istikrar üreten bir sistem. İnşallah bu referandum sonucunda Güçlü bir Türkiye ile yola devam edeceğiz. ?İstikrar ve Güçlü bir Türkiye için EVET? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı