Bu sergiyle ?evrim? bir kez daha çürütüldü

Bu sergiyle ?evrim? bir kez daha çürütüldü

?GEÇMİŞİN İZLERİ? BU SERGİDE

?GEÇMİŞİN İZLERİ? BU SERGİDE

Bu sergiyle ?evrim? bir kez daha çürütüldü

Tabiat ve Kültür Varlıkları Tanıtma Derneği tarafından açılan ?GEÇMİŞİN İZLERİ? sergisinde gösterime sunulan fosiller, insan başta olmak üzere canlılarda evrimin ne denli bir safsata olduğunu gözler önüne seriyor.

EVRİM KAVRAMININ MESNETSİZLİĞİ

Altunbilekler AVM giriş katında açılan ?GEÇMİŞİN İZLERİ? sergisinde milyonlarca yıl önce yaşamış canlıların fosilleri sergilenirken, buradaki fosilleri gören vatandaşlar, milyonlarca yıldır değişmeyen canlıları görünce, yıllardır ispat çabası içerisindeki evrim kavramının da ne kadar mesnetsiz olduğunu anladıklarını ifade ettiler.

GERÇEKLER GÖZLER ÖNÜNE SERİLİYOR

Sergi hakkında konuşan Tabiat ve Kültür Varlıkları Tanıtma Derneği Başkanı Yusuf Öncül, ?Dernek olarak paleontoloji bilimini "GEÇMİŞİN İZLERİ" adlı sergiler ve konferanslar düzenleyerek tanıtıyoruz. Her bir köşesi tarih barındıran ülkemizin bu eksikliğini gidermek, halkımızı bilinçlendirerek kültürel seviyesine katkıda bulunmak, öğrencilerimizin paleontoloji-fosil bilimine yönelmesine yardımcı olmak amacıyla bu sergileri açıyoruz.?

KIRIKKALE HALKI YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

?Dünya tarihi, canlılar tarihi ve insanlık tarihi hakkında bilgilerinin artmasına yardımcı olmayı hedefliyor ve etkili olduğumuzu umuyoruz. Bu doğrultuda seminer ve sergilerimiz devam edecektir. Sergimize ilk günden itibaren yoğun ilgi gösteren Kırıkkale halkına çok teşekkür ederim? dedi.

TÜM DÜNYADAN ÖRNEKLER VAR

Tabiat ve Kültür Varlıkları Tanıtma Derneği tarafından açılan fosil bilimi sergisinde yer alan ABD, Çin, Lübnan, Almanya gibi çeşitli bölgelerden bulunmuş bitki canlı fosillerinin öğrenciler ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü kaydeden Öncül, ?Bitki ve hayvanlara ait 21 parça fosil arasında 65 milyon yıllık Timsah fosili, 50 milyon yıllık Ringa Balığı fosili, 52 milyon yıllık aslan kafatası fosili, 350 milyon yıllık Kambriyen Dönemi canlısı Trilobit fosili ve 265 milyon yıllık Deniz Lalesi fosili yer alıyor? diye konuştu.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı