Bu şehrin geleceği bizlerle oluşacak

Bu şehrin geleceği bizlerle oluşacak

ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ ALMAYA HAZIRIZ

Bu şehrin geleceği bizlerle oluşacak

Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Zekeriya Aytekin ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, TSO Başkanı Varlı ve Türk Metal Sendikası Başkanı Mustafa Teke ve Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer´i ayrı ayrı ziyaret ettiler.

ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ ALMAYA HAZIRIZ

Kırıkkale genelinde bulunan emeklilerin sorunlarının çözümü için çalışma gerçekleştiren Türkiye Emekliler Derneği, Başkan Zekeriya Aytekin ve yönetimi ile birlikte İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´ya, Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Ahmet Varlı´ya, Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer ve son olarak Türk Metal Sendikası Başkanı Mustafa Teke´yi makamlarında ziyaret ettiler.

EMEKLİLERİN SORUNLARINI TAKİP EDİYORUZ

Yeni göreve başlayan Çorumlu ve başkanlara hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Aytekin, emeklilerin sorunları için mücadele verdiklerini belirtti. Aytekin, ?Sizler de bu şehir için mücadele ediyorsunuz. Çünkü bu şehir hepimizin. Ülkemiz son günlerde terör konusunda çok ciddi dönemden geçiyor.  Güvenlik güçlerimizin mücadelesi ve devletimizin desteği ile inşallah terör sona erecektir? dedi.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIYLA BİRLİKTEYİZ

Aytekin, ?Kısa adı TÜED olan Kırıkkale şubesi yönetim kurulu olarak emeklilerimizin ve yaşlılarımızın sorunlarını yerel gündemde tutmak için toplumun deneyimli ve tecrübeleriyle akiller niteliğinde olan emeklilerimizi ve yaşlılarımızı temsilen ziyaretlerimiz il bürokrasini ve toplumun dinamizmini teşkil eden sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeyi bir görev bilmekteyiz? ifadesinde bulundu.

KIRIKKALE´DE 14 BİN EMEKLİ ÜYEMİZ VAR

Kırıkkale´nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını belirten Aytekin, ?Görevimizin bilinci içerisinde 14 bin emekliyi bünyesinde üye olarak taşıyan Derneğimiz ayrıca üye olmayan emeklilerimizin hak ve menfaatlerini dile getirmeyi bir görev bilmektedir? şeklinde konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü