Bu seçim Türkiye için dönüm noktası

Bu seçim Türkiye için dönüm noktası

ÜLKEMİZE HİZMET İÇİN ADAYIM

Bu seçim Türkiye için dönüm noktası

Ak Parti 23. Dönem Kırıkkale Milletvekili Avukat Turan Kıratlı, 24 Haziran 2018´de yapılacak Milletvekili genel seçimleri için aday adaylık başvurusunda bulundu.

TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN VARIZ, VAR OLACAĞIZ

Kıratlı, Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemine geçişi sağlayacak 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak, "Türkiye için dönüm noktası. Bu seçimle halkımız yönetime doğrudan ortak olacak. 15 yıllık Ak Parti ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan´ın ülkemize kazandırdıkları ortada. Onca engellemelere, FETÖ, PKK, DAEŞ ve Türkiye´nin büyümesini hazmedemeyen dış güçlerin oyunları ve hainliklerine rağmen Ak Parti ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın dirayeti ve millete hizmet anlayışıyla ülkemiz her zamankinden güçlü ve dimdik ayakta.?

ÜLKEMİZE HİZMET İÇİN ADAYIM

?Liderimizin ve partimizin idealleri ve özverisine bir vefa örneği olarak, bu seçimlerde tüm hile ve oyunları ortadan kaldıracak sonuçları almak durumundayız. Kırıkkale olarak buna en büyük katkıyı sağlayacağımızı ümit ediyorum. Kırıkkale´mizin ve ülkemizin büyümesi, temiz, ilkeli, millet ve hizmet odaklı siyaset anlayışımızla Kırıkkale´den aday adaylık müracaatımı yapmış bulunuyorum. 24 Haziran seçimlerinin, ülkemize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşerilerimize selam ve saygılarımı sunuyorum."



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız