Bu seçim farklı bir seçim

Bu seçim farklı bir seçim

SAYGILI, ADAYLARI İFTARDA VATANDAŞLARLA BULUŞTURDU

SAYGILI, ADAYLARI İFTARDA VATANDAŞLARLA BULUŞTURDU

Bu seçim farklı bir seçim

AK Parti´de önceki gün gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından adaylar Kırıkkale Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Binlerce vatandaşın katıldığı iftar programında Başkan Saygılı, Milletvekili adaylarıyla birlikte 24 Haziran için vatandaşların desteklerini talep etti.

/resimler/2018-5/29/1500420760155.jpg

PAZAR ALANI HINCA HINÇ DOLDU

AK Parti´de seçim çalışmaları son hız devam ediyor. Önceki gün düzenlenen aday tanıtım toplantısında partililerle buluşan Milletvekili Adayları Ramazan Can, Salim Bozdemir ve Mustafa Arslan, aday tanıtım toplantısı sonrasında Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldiler. Cumartesi Kapalı Pazar Alanında düzenlenen iftar programına binlerce vatandaşın katılımıyla Pazar alanı hınca hınç dolarken Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve AK Parti Milletvekili Adayları vatandaşlardan 24 Haziran genel seçimleri için destek istediler. AK Parti tarafından yürütülen seçim çalışmalarının neredeyse tamamına öncülük eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, seçimlerin önemine dikkat çekti.

/resimler/2018-5/29/1501083730020.jpg

MİLLETİN HİZMETKÂRI

24 Haziran genel seçimlerinin ülkemiz ve ülkemizin geleceği için son derece kritik olduğuna dikkat çeken Başkan Saygılı, ?Her seçim çok önemlidir bu seçim daha da önemli. Herkesin kapı kapı dolaşmasına ihtiyacımız var. Çünkü ilk defa farklı bir seçime gidiyoruz. Bu seçimde yasama ve yürütme birbirinden ayrılıyor. Liderimiz, Cumhurbaşkanımıza ayrı, partimize milletvekillerimize ayrı oy vereceğiz. Bugüne kadar Kırıkkale´de aldığımız zirve oylar sayesinde hep dik durduk. Bu dönemde aldığımız zirve oylarla Milletvekillerimizi başları dik bir şekilde meclise göndereceğiz. Bizim amacımız milletimizin hizmetkârı olarak Allah´ın rızasını kazanmak? dedi.

/resimler/2018-5/29/1501312948789.jpg

GELECEK DÖNEM

Yeni sistemde her AK Partilinin bir önceki seçime göre daha fazla enerji harcaması gerektiğini dile getiren Başkan Saygılı, ?AK Parti olarak biz seçime her zaman hazırız. Teşkilatlarımız her zaman seçime girecek kadar dinamik. AK Parti girdiği her seçimden başarıyla çıktı. Bu seçimden de başarıyla çıkacaktır. Biz Kırıkkale tarihinin en yüksek yerel seçim oyunu alarak halkımızın desteğiyle belediye başkanı olduk. Şimdide rekor bir destekle 3 adayımızı milletvekili olarak meclise göndereceğiz. AK Parti´nin adayları millete hizmetkâr olmak için göreve talipler. Bugüne kadar seçilen tüm arkadaşlarımız milletimize hizmetkâr oldu. Geçen dönem milletvekillerimizde uyum içerisinde hep milletimizin hizmetinde olduk. Önümüzdeki dönemde yine milletvekillerimizle uyum içerisinde milletimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz? şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız