Bu saldırıyı yapanlar uşaktır, vatan hainidir

Bu saldırıyı yapanlar uşaktır, vatan hainidir

TÜRKİYE GÜÇLÜ BİR DEVLET

Bu saldırıyı yapanlar uşaktır, vatan hainidir

TÜED Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin İstanbul´daki hain saldırı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada saldırıyı yapanların Vatan haini emperyal uşakları olduğunu söyledi.

ÜLKEMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ

Aytekin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?İstanbul da güvenlik güçlerimize ve halkımıza bombalı saldırıda bulunarak katliam yaptılar. Bu saldırıda hayatlarını kaybeden ve şehitlik mertebesine ulaşan genç polislerimize bu saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ailelerine başsağlığı dilerken yaralılarımıza acil şifalar dilemekteyiz.?

TÜRKİYE GÜÇLÜ BİR DEVLET

?Şunu herkes şöyle bilsin biz güçlü bir devletiz. Büyük bir milletiz. Ne idüğü belirsiz yaratıkların bazı karanlık güçlerin maşası olarak meydana getirdikleri terör bu milleti yıldıramaz. Kanlı çeteler sonunda hak ettikleri yere cehenneme gideceklerdir. Ne kadar alçaklık ne kadar kalleşlik yaparlarsa yapsınlar hepsinin sonları belli olup milletimiz onların kökünü kazıyacak güç ve kudrettedir. Biz emekliler olarak haykırıyoruz içimiz kan ağlıyor çocuklarımız torunlarımız şehit olurken içimiz kan ağlıyor. Bu ülkenin temelinde büyük hizmetleri olan bizler ülkeyi hainlere ve bölücülere bırakmayacağız. İcabında söz konusu vatansa gerisi teferruattır ilkesinden hareketle deneyimimizle tecrübemizle askerlerimizin ve polislerimizin yanında bu güzel vatanımızı böldürmemek için göreve hazır olduğumuzu bir kere daha kamuoyuna duyururuz.?

GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ

?Son olarak şunu söylemek istiyoruz. İktidarımızla muhalefetimizle kamuoyuna karşı saygı ve sevgide ayrılıkçı dil kullanmadan demokratik yöntemler içerisinde bulunmalarını bu ülkenin gerçek akilleri olarak siyasetçilerden beklentilerimizi dilemekteyiz.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ