Bu Ramazan huzura vesile olsun

Bu Ramazan huzura vesile olsun

CAN, ?SOYKIRIM? KARAR TASARISINI KINADI

Bu Ramazan huzura vesile olsun

Nöbetçi vekil uygulaması kapsamında partililerle buluşan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, İl Başkanlığında yaptığı toplantıda konuşan Can, yaklaşan Ramazan Ayını kutlayarak tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

KIRIKKALE´YE YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

İslam coğrafyasındaki sorunların bu Ramazan ayında son bulmasını temenni eden Can, ?TBMM´de yoğun şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Yeni Başbakanımız ve Genel Başkanımız Binali Yıldırım oldu. Tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Dokunulmazlık işlerini Genel Kurul´dan geçirdik. Ülkenin diğer sorunları hakkında yoğun şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Kırıkkale´de de köy yolları konusunda gerekli işlemleri başlattık. Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ihalesinin gerekli işlemlerini takip ediyoruz. Bugün ilimize yeni valimiz geldi. Hayırlı uğurlu olsun. Bu vesileyle tekrar Ramazan ayının tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini cenabı Allah´tan diliyorum? diye konuştu.

?SOYKIRIM? KARAR TASARISINI KINADI

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay da tüm İslam Âleminin yaklaşan Ramazan Ayını kutladı. Parti teşkilatı olarak alanlarda olduklarını ve vatandaşların dilek ve isteklerini karşıladıklarını vurgulayan Akçay, Alman Federal Meclisinin, Ermenilerin 1915 olaylarıyla ilgili iddialarını ?soykırım? olarak tanımlayan karar tasarısını kınadığını kaydetti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ