Bu rakamları nereden aldınız?

Bu rakamları nereden aldınız?

?YETKİ BİR BAYRAK YARIŞIDIR, BU GERİLİM NEDEN??

Bu rakamları nereden aldınız?

MKE Genel Müdürlüğündeki birleştirme tutanakları henüz imzalanmamışken ve sayılara ilişkin belgeler henüz taraflarla ve kamuoyuyla paylaşılmamışken, 13 Mayıs tarihinde yetkiye dair sonuçların açıklanmasının ve sosyal medyada paylaşılmasının etik olmadığı gibi hukuki olarak da uygun olmadığını belirten Türk Enerji-Sen Kırıkkale İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney, ?Malum-Sen´liler olarak, bunca tehdit ve şantajın sonunda elde edilen bir yetki için bu kadar sevindiğinize göre, yetkiyi alabilme konusunda çok derin kaygılarınız olmalı? diye konuştu.

?YETKİ BİR BAYRAK YARIŞIDIR, BU GERİLİM NEDEN??

Dün yapılan resmi toplantının sonuçları da (resmi olarak açıklandığında) bu rakamlarla örtüşmesi halinde, henüz taraflarla ve kamuoyuyla paylaşılmamış olan bu rakamların nereden ve ne şekilde elde edildiği konusunda kafalarda büyük soru işaretleri oluşacağına vurgu yapan Mazılıgüney, ?Öncelikle şunun bilinmesini isterim ki, yetki bir bayrak yarışıdır. Dün bizde olan yetki, bugün başkalarında olabilir. Fakat bu meselenin bir intikam, bir kin, bir hırs meselesi haline getirilmesi sürekli yüz yüze bakan insanlar arasında gerilime yol açar -ki bu asla arzulamayacağımız bir durumdur.?

?RESMİ RAKAMLARLA ÖRTÜŞÜRSE ŞAİBE OLMAYACAK MI??

?Öte yandan, Malum-Senlilerin açıklamış olduğu rakamlara göre, tüm baskı ve zorlamalara rağmen iş kolumuza bağlı üç MKE fabrikasında yetki hâlâ Türk Enerji-Sen´dedir. Buna rağmen bizim rakip sendikalı arkadaşlarımıza karşı ne tavrımızda ne de muhabbetimizde en ufak bir değişiklik olmamıştır ve olmayacaktır. Ancak resmi rakamlar açıklanmadan, hatta sonuçlara dair toplantı bile yapılmamışken, rakamları açıklayan arkadaşlar bu rakamları nereden ve kimden aldılar? Bu rakamların resmi rakamlarla örtüşmesi halinde bu kurumların personel birimlerinde çalışan arkadaşlar zan altında değiller midir? Konuya ilişkin yasal haklarımızı saklı tutarak, bu soruların cevaplarını ve yapılanları başta MKE çalışanları olmak üzere tüm kamu çalışanlarının ve kamuoyunun vicdanına teslim ediyoruz? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ