Bu oyların hakkını vereceğiz

Bu oyların hakkını vereceğiz

ZORU BAŞARDIK

Bu oyların hakkını vereceğiz

Kırıkkale AK Parti Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, Cuma buluşmalarında vatandaşlarla bir araya geldiler.

YATIRIMLAR ŞİMDİDEN BAŞLADI

Vatandaşlar öncesi basın mensuplarıyla buluşan vekiller, kendilerin oy vererek, vekil yapan vatandaşlara teşekkür ettiler. Daha önceki yapılan yanlışlıkları kendilerinin yapmayacağını açıklayan vekiller, Kırıkkale´yi farklı bir ortama taşıyacaklarını söylediler. Yatırımları şimdiden takip etmeye başladıklarını açıklayan vekiller, işlerinin zor olduğunu, fakat imkânsız olmadığını ifade ettiler.

HERKES ÇALIŞTI

Türkiye ve Kırıkkale´de tarih yazdıklarını açıklayan Milletvekili Ramazan Can, ?7 Haziran seçimlerinde Kırıkkale´den 82 bin oy aldık. Bu seçimlerde 105 bin oy aldık. Bu güzel bir rakam. Halkımızın desteğini her zaman arkamızda olduğunu gördük. Bu oylar, birlik ve beraberlik sayesinde oldu. Herkesin emeği çok fazla. Herkes üzerine düşeni yaptı. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.?dedi.  

KIRIKKALE´YE TEŞEKKÜR

Oy veren ve vermeyen Kırıkkale´ye teşekkür eden Can, ?Bugün mazbatamızı alacağız. Hizmeti kendimize şiar edineceğiz. Kırıkkale´de farklı bir atmosfer oluşturacağız. Bu üçlüyü herkes hizmetleriyle anacak. Kırıkkale için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah´ında yardımıyla Kırıkkale´de hizmetlerimiz duraksamadan devam edecek.?diye konuştu.

 YENİ YATIRIMLAR

Şimdi SSK hastanesinin yıkımın başlayacağını açıklayan Can, ?10 milyonluk bir yatırım yapılacak. Yatırım içinde 40 ünite dış polikliniği yapılacak. 8 doktorluk aile hekimliği binası oluşacak. Bunun yanında Kırıkkale´ye 9 sağlık ocağı kurulacak. Bunun bedeli 25 milyonu bulacak.?şeklinde konuştu. 

HİZMET İÇİN BURADAYIM

Tarihi bir sevinç yaşadıklarını belirten Milletvekili Abdullah Öztürk de ?3-0 olmanın gururunu yaşıyorum. 105 bin seçmene teşekkür ederim. Milletvekili olmak bir amaç. Hizmet etmek için ben buradayım. Kırıkkale´nin kaybedecek vakti yok. Şu ana kadar şerefli bir hayatım oldu ve bundan sonrada olmaya devam edecek. Halkımın bu emeği zayi etmeyeceğim. 105 seçmeni selamlıyorum.?dedi. 

ZORU BAŞARDIK

Kırıkkale´nin büyük bir başarıya imza attığını söyleyen Milletvekili Mehmet Demir ise ?İşimiz zor ama imkânsız değil. Biz zoru başardık. Ben bütün siyasi partilere başarılar diliyorum olgunluk içerisinde seçim yaşadık. Arkadaşlarımıza dostlarımıza herkese teşekkür ediyorum. Aday arkadaşlarımızla birlikte herkes üzerine düşen görevi yaptı? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız