Bu öfke niye?

Bu öfke niye?

TARLA SINIRI İÇİN KÖYLÜLER BİRBİRİNE GİRDİ: SİLAHA SARILAN 3 KİŞİ ÖLDÜ, OLAYLA HİÇ BİR İLGİSİ OLMAYAN 1 KİŞİ YARALANDI

TARLA SINIRI İÇİN KÖYLÜLER BİRBİRİNE GİRDİ: SİLAHA SARILAN 3 KİŞİ ÖLDÜ, OLAYLA HİÇ BİR İLGİSİ OLMAYAN 1 KİŞİ YARALANDI

Bu öfke niye?

Kırıkkale´nin Balışeyh ilçesinde, tarla komşusu iki kişi arasında sınır anlaşmazlığından çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü. Kavgayla hiçbir ilgisi olmayan 1 kişi de yaralandı.

NOHUT HASADI YAPIYORLARDI

Kırıkkale´nin Balışeyh ilçesine bağlı Aydınşeyh köyünde ikamet eden Lokman Sümbül, nohut tarlasında hasat için biçerdöver çağırdı. Soyadı öğrenilemeyen Hacı isimli kişi, biçerdöverle tarlada çalışırken, Lokman Sümbül´ün sınır komşusu ve aynı zamanda köylüsü olan Eray Sevindim geldi. Burada, Lokman Sümbül ile biçerdöverin kendi tarlasına geçtiğini öne süren Eray Sevindim arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü. Av tüfeklerinin kullanıldığı kavgada tüfeklerden çıkan saçmaların isabet ettiği Eray Sevindim, Lokman Sümbül ve yanındaki İsmail Canal hayatını kaybetti, biçerdöver sürücüsü ise yaralandı.

JANDARMA KÖYDE ÖNLEM ALDI

İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı biçerdöver sürücüsü, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Cesetler ise yapılan incelemenin ardından morga gönderildi. Jandarma ekipleri, olayların daha fazla büyümemesi için bölgede ve köyde güvenlik önlem aldı. Olayın duyulması üzerine köylüler kavganın yaşandığı tarlaya akın etti. Ölenlerin yakınları sinir krizi geçirirken köyde tam bir yas havası hâkim.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama