Bu millet şehit ve gazilere çok borçlu

Bu millet şehit ve gazilere çok borçlu

AK PARTİ, GAZİLERİ ZİYARET EDİYOR

Bu millet şehit ve gazilere çok borçlu

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay Fırat kalkanı operasyonunda yaralanan Uzman Onbaşı Niyazi Pekdoğan ile Kayseri´de düzenlenen bombalı saldırı sonrası yaralanan Ahmet Gün´ü ziyaret etti.

BU MİLLET SİZLERE ÇOK ŞEY BORÇLU

Milletimizin kendilerine çok şey borçlu olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay şehitlik ve gazilik makamlarının bizlere atalarımızdan kalan en büyük miras olduğunu dile getirdi.

ONLARA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında Suriye´nin El-Bab kentinde intihar bombacısının saldırısı sonrası yaralanan ve Kırıkkale´de baba evinde istirahat eden Niyazi Pekdoğan ile Kayseri´de düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan ve yine babasının evinde tedavisi devam eden Ahmet Gün´ü AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ziyaret etti. İl Sekreteri Engin Pehlivanlı, İnsan Hakları Başkanı Nezahet Bakır ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Selim Aksoy ?unda Akçay´a eşlik ettiği ziyaretlerde Akçay, gazilere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Şehitlik ve gazilik makamının bizlere atalarımızdan kalan en büyük miraslar olduğunu ifade eden Akçay, millet olarak şehit ve gazilerimize çok şey borçlu olduğumuzu dile getirdi.

BİLMEDİKLERİ BİR ŞEY VAR

Olay günleri ile ilgili olarak gazilerden bilgiler alan Akçay, ?Ülkemizi içerden ve dışarıdan baskı altına almaya çalışanlar hem içerde hem de dışarıda bunun bombalı eylemlerle sağalamaya çalışıyorlar. Ülkemize boyun eğdiremeyecekler. Dün düşmanlıklarını gizleyenler bugün gizlemeden aleni bir şekilde düşmanlıklarını yapıyorlar. Ama bilmedikleri bir şey var oda milletimiz, atalarından kalan şehitlik ve gazilik makamlarına erişmek için büyük bir gayret içinde. Bunu 15 Temmuzda da bir kez daha bütün dünya gördü. Gazilik gazilerimizin göğsünde bir şeref madalyası, gazilerimiz de milletimizin göğsünde birer şeref madalyasıdır. Gazilerimiz bizler için en büyük övünç kaynaklarımızdır? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız