Bu kaçıncı ölüm?!

Bu kaçıncı ölüm?!

KAPULUKAYA BARAJ GÖLÜNE GİREN 15 YAŞINDAKİ GENCİN CESEDİ BULUNDU

KAPULUKAYA BARAJ GÖLÜNE GİREN 15 YAŞINDAKİ GENCİN CESEDİ BULUNDU

Bu kaçıncı ölüm?!

Tüm uyarılara rağmen son bir ay içinde boğularak yaşamını yitirenlere bir yenisi daha eklendi. Kapulukaya Baraj Gölüne serinlemek için giren 15 yaşındaki çocuğun cesedi aramalar sonucu bulundu.

SERİNLEMEK İÇİN SUYA GİRMİŞTİ

Önceki gün Kapulukaya Baraj Gölü çevresindeki Tabiat Parkında arkadaşlarıyla piknik yaptığı sırada suya girerek kaybolan 15 yaşındaki Mustafa Işık´ın cesedi dalgıçlar tarafından bulundu. Ankara´dan gelen Jandarma Arama Kurtarma (JAK) su altı timleri, kaybolan Mustafa Işık için baraj gölünde arama çalışması başlattı.

ARAMALAR SONUCU BULUNDU

Ekiplerin 2 saatlik çalışması sonucunda Işık´ın cansız bedenine ulaşıldı. Sudan çıkarılan ceset, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı.

BULUNAMADIĞI İÇİN DALGIÇ İSTENMİŞTİ

Mustafa Işık, arkadaşıyla Kırıkkale Karaahmetli Tabiat Parkı´ndaki baraj gölü kıyısına piknik yapmaya gitmiş, serinlemek için girdiği baraj gölünde bir süre sonra çırpınmaya başlamıştı. Durumu fark eden arkadaşının haber vermesi sonucu, suda kaybolan Işık´ın bulunması için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri arama çalışması başlatmış, Kırıkkale ve Ankara´dan dalgıç talebinde bulunulmuştu.

Haber: Murat Karadağ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama