Bu kaçıncı kaza?

Bu kaçıncı kaza?

SERVİS MİNİBÜSLERİNİN KARIŞTIĞI KAZALARA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

SERVİS MİNİBÜSLERİNİN KARIŞTIĞI KAZALARA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Bu kaçıncı kaza?

Tüm uyarılara rağmen okul ve işçi servislerinin karıştığı kazalara bir yenisi daha eklendi Yahşihan´da servis minibüsü devrildi iki işçi ağır yaralandı. Kaza geçtiğimiz yıl yaşanan ve lise öğrencisi Şevval Nur Şahin´in hastanede yatağa mahkûm olmasına yol açan kazayı hatırlattı.

ŞEVVAL, HASTANEDE YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Geçtiğimiz yıl servis minibüsünün kontrolden çıkarak reklam tabelalarına çarptıktan sonra devrilmesiyle 16 öğrencinin yaralandığı yaralılardan lise öğrencisi Şevval Nur Şahin´in bilincini yitirdiği için hâlâ hastanede yaşam savaşı veriyor olması kamuoyu vicdanını sızlatırken bir servis aracı kazası haberi de Yahşihan´dan geldi. Tıpkı geçen seneki kazanın bir benzeri de Yahşihan ilçe merkezinde yaşandı. Kazada iki kişi ağır yaralandı.

DİREĞE ÇARPARAK DEVRİLDİ

Edinilen bilgiye göre Fevzi Şermet´in kullandığı 71 S 0213 plakalı servis minibüsü Yahşihan Cumhuriyet Meydanı´nda sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu refüjde bulunan elektrik direğine çarparak devrildi. Şans eseri iki kişinin yaralandığı kaza, lise öğrencisi Şevval Nur Şahin´in yatağa mahkûm olmasına sebep olan kazayı hatırlattı.

İKİ KİŞİ AĞIR YARALANDI

Kazada, minibüste bulunan işçilerden Sercan Dayan ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili polis soruşturma başlattı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama