Bu gurur Kırıkkale´nin

Bu gurur Kırıkkale´nin

ABC´DEN AKADEMİK BAŞARI. TEOG-2´DE 12 ÖĞRENCİ TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI

ABC´DEN AKADEMİK BAŞARI. TEOG-2´DE 12 ÖĞRENCİ TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI

Bu gurur Kırıkkale´nin

Eğitim alanında başarının adresi olan ABC Eğitim Kurumları, TEOG sınavında da başarılı sonuçlara ulaştı. ABC Eğitim Kurumlarının 12 öğrencisi, TEOG-2´de bütün sorulara doğru cevap verdi.

NİTELİKLİ KADRO VE EKİP ÇALIŞMASI

ABC Eğitim Kurumlarının 12 öğrencisi, TEOG-2´de bütün sorulara doğru cevap vermesinin ardından, akademik başarının sırrını, ?Nitelikli kadro ve ekip çalışması´ olarak açıklayan ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, ?Bu gurur hepimizin. Bu başarı; öğretmen, öğrenci ve velilerin ortak çalışması ile gerçekleşmiştir. Tüm çalışma arkadaşlarıma, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür ederim? dedi.

İLİMİZ VE ÜLKEMİZ ADINA BÜYÜK BAŞARI 

ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç ?Toplamda 56 öğrencimizden, 12 öğrencimizin tam puan aldığı 11 öğrencimizin 1 yanlışı, 7 öğrencimizin de 2 yanlışı var. Alınan bu sonuçlar ilimiz adına büyük bir başarı. Tüm öğretmenlerimizin niteliğini Türkiye standardının üstüne çıkartıyoruz. Öğretmenlerimiz akademik donanımlarıyla eylem araştırması yaparak öğrencilerimizi tam donanımlı sınıflarda uygulayarak, deneyerek öğrencilerimizle eğitimin tadına varmaktadırlar? ifadelerini kullandı.

?DE BAŞARIMIZIN OLMAZSA OLMAZLARI?

Eğitim standartlarını üst noktalara çekmenin ve dünya standartlarına taşımanın ilk koşulu kaliteli öğretmenlerdir diyen Güleç, başarının ortağı velileri ise asla ihmal etmediklerini belirtti. Bunun için veli eğitimlerini gerçekleştirdiklerini, veliyi eğitime dâhil ettiklerini, eğitimin evde de devam ettiğini bilerek veliye de tıpkı bir öğrenci gibi rehberlik verildiğini vurguladı.

Haber Merkezi



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti