Bu Cumhuriyet yaşayacak

Bu Cumhuriyet yaşayacak

CUMHURİYETİMİZ KÖRPE BİR FİDANDIR

Bu Cumhuriyet yaşayacak

MHP  Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Türkiye Cumhuriyeti, zulme meydan okuyan, zalime rest çeken, batıl inanç ve hain hesaplara namus mücadelesinin rehberliğiyle karşı koyan kahraman bir neslin emanetidir.?dedi.

ÇEMBERİNİ KIRMIŞTIR

Baloğlu, ?Türk kültürü ve Türk kahramanlığı bir mucizeye, imkânsız gibi görünen kutlu bir zafere imza atarak tasallut ve tahakkümün çemberini kırmıştır. Mandacı ve mütarekeci zihniyet 92 yıl önce mağlup edilmiş, teslimiyetçi ve tavizci emeller 92 yıl önce Cumhuriyet ile tarihin karanlığına savrulmuştur. Cumhuriyet askeri zaferler kadar, kavrayıcı ve akılcı bir siyasetin, kapsayıcı ve dinamik bir diplomasinin, her safhası düşünülmüş, her aşaması planlanmış, her yönüyle millet egemenliğine odaklanmış milli stratejinin ürünüdür. 29 Ekim 1923´le birlikte imtiyazlı zümrelerin egemenliği son bulmuş, tebaadan vatandaşlığa geçiş demokratik mekanizmaların yardım ve kılavuzluğuyla vücut bulmuştur. Türk milleti Anadolu´yu zindana çevirmeye kalkışan dalalet yuvalarını, milli ziynetine el uzatan ilkel ve acımasız dürtüleri cesaretle püskürtmüş, biçilen kefeni yırtmış atmıştır.?dedi.

TAPTAZE KÖRPE DAL

Baloğlu, ?92 yıllık Cumhuriyet tecrübesinde hiç kimse yabancı görülmemiş, hiç kimse ötekileştirilmemiş, hiç kimse dışlanmamıştır. Türkiye Cumhuriyeti´nin taptaze körpe dalı 624 yıllık cihan imparatorluğunun ana gövdesinde filizlenip derinlere tutunduysa, bunda en önemli pay milli birlik ve beraberlik şuuru olmuştur.Cumhuriyeti Türk milleti kurmuş, Türkiye´yi Türk milleti ihya etmiştir. Bilinmelidir ki, bundan geriye dönüş yoktur. 29 Ekim 1923´den taviz verilmesi, geçmişten kopulması, kuruluş felsefesine ihanet edilmesi millet vicdanında onay görmeyecektir. Türk milleti meydanlarda bağımsızlık mücadelesi verirken, yabancıların himayesinde bir gelecek tasarlayan ve işgal güçlerinin mütecaviz uygulamalarına seyirci kalmak şöyle dursun aktif şekilde katılan güruhun zamane torunları dedelerinin izinden yürümekte ısrarlıdır. Türkiye Cumhuriyeti, tarihte kurulan Türk devletlerinin bir devamı olarak Allah´ın izniyle varlığını sürdürecektir. Bu, sürekli yenilenen, sürekli oluş halinde olan, zengin ve bereketli bir geçmişten, parlak ve tertemiz bir istikbale kanat açan büyük Türk milletinin son kararıdır.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ