Bu çocukları herkes görsün

Bu çocukları herkes görsün

MEHMET IŞITAN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİNİ ZİYARET EDEN KGT GENEL BAŞKANI HAKAN POLAT, OKULA DESTEK SÖZÜ VERDİ

MEHMET IŞITAN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİNİ ZİYARET EDEN KGT GENEL BAŞKANI HAKAN POLAT, OKULA DESTEK SÖZÜ VERDİ

Bu çocukları herkes görsün

TGT Genel Başkanı Hakan Polat MKE Kırıkkalespor Muhafızlar Taraftar Derneği yöneticileriyle birlikte Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret etti. Çoğu down sendromlu çocuklarla şakalaşıp onlara çeşitli hediyeler verdiler. Ziyaret sırasında orada bulunan engelli annesi ?Çocuğumun yüzünü güldürdünüz Allah da sizi güldürsün? diye bu çocukların böyle yaklaşımlara ihtiyacının olduğunu söyledi.

YÖNETİCİLER KAPIDA KARŞILADI

Geçtiğimiz gün Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Polat ve MKE Kırıkkalespor taraftarlarının bir araya gelerek kurdukları Muhafızlar Derneği yöneticileri Milli Eğitim Müdürlüğü Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret etti. Ziyaret öncesi okul Müdürü Sami Yanık ve müdür yardımcıları ile görüşen Polat ve taraftarlar Derneği yöneticileri sivil toplum kuruluşlarının sosyal aktivitelerde öncülük etmesi gerektiğini bu nedenle buradaki çocukların gözlerden ırak olması yerine sürekli göz önünde bulunmaları ve onlara toplum içinde olduklarını hissettirmek için karınca kararınca hediyeler vererek onlarla kısa da olsa zaman geçirmek için bu ziyareti yaptıklarını söylediler.

ÇOCUKLARA HEDİYE DAĞITIP SOHBET ETTİLER

TGT Genel Başkanı Polat ve beraberindekiler daha sonra yanlarında getirdikleri boyama kitabı, Kırıkkalespor kaşkolu ve benzeri hediyeleri sınıfları tek tek gezerek çocuklara dağıttılar. Çocuklarla pasta kesen ziyaretçiler çocukların yaklaşımı karşısında oldukça memnun oldular. Çoğu Down sendromlu olan çocuklar, ziyarete gelenlerle şakalaşıp gördükleri ilgiyi karşılıksız bırakmadılar. Sınıfları tek tek gezen ziyaretçilere okul idaresi tarafından birde sürpriz yapıldı. Ziyaretçilerle birlikte pasta kesen çocuklar oldukça hoş vakit geçirdiler.



Nebi Gündoğan
13.11.2017 02:18:21
hakan polat gazete imtiyaz sahibi falanmı her gün haber çıkıyır. vali oldu da haberimiz mi yok

dursun ali
13.11.2017 10:12:14
Her gün aynı adamın haberi toplumda çok hoş karşılanmıyor

sadettin
13.11.2017 12:04:33
Bu başkan güzel bir duyarlılık göstermiş. Bence diğer Stk ların başkanlarıda bu tarz çalışmaların içinde olmalı

1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti