Bu bütçe mazlumların bütçesi

Bu bütçe mazlumların bütçesi

MİLLETİMİZ AKLISELİM DAVRANIYOR

Bu bütçe mazlumların bütçesi

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, TBMM´de bütçe ile ilgili yaptığı konuşmada  ?Bütçemiz, adaletten, hakkaniyetten yana bir bütçedir. Sünni´si ile Alevi´si ile Türk´ü ile Kürt´ü ile garbı ile şarkı ile mazlumların bütçesidir? dedi.

MİLLETİMİZ AKLISELİM DAVRANIYOR

TBMM Genel Kurulunda, 2017 yılı bütçesi üzerinde şahsı adına konuşan Can, milletin aklıselim olduğunu belirterek, ?Milletimizin asla ve asla vasilere, vesayete ihtiyacı yoktur. ?Millet bilmez, anlamaz, karar veremez´ felsefesiyle kerameti kendilerinden menkul sananları ve bu şizofrenik yapıları, durumdan vazife çıkaranları aziz milletimiz siyaset mezarlığına defnetmiştir. Allah rahmet eylesin? ifadesini kullandı.

BU BÜTÇE MAZLUMLARIN BİR BÜTÇESİDİR

Bütçenin milli bir bütçe olduğunu dile getiren Can, ?Bütçemiz, adaletten, hakkaniyetten yana bir bütçedir. Sünni´si ile Alevi´si ile Türk´ü ile Kürt´ü ile garbı ile şarkı ile mazlumların bir bütçesidir. Dünya zalimlerine korku salan bir bütçedir. Mazlumlara, yetimlere güven veren bir bütçedir, bereketli bir bütçedir? diye konuştu.

BU YOLDA HEP BERABER YÜRÜYECEĞİZ

Milli birlik ve kardeşlik içinde bugünlere geldiklerini ifade eden Can, ?Kenetlenerek, geleceğe hep beraber yürüdük, hep beraber yürüyeceğiz. Allah´ın izniyle ne FETÖ, ne DEAŞ, ne de türevleri engel olamayacak, ezip geçeceğiz? değerlendirmesinde bulundu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız