Bu bir katliam

Bu bir katliam

ANKARA´DAKİ PATLAMANIN EN YAKIN TANIĞI YÜKSEL ŞAHİN BU SALDIRININ İNSANLIĞA YAPILAN BİR SALDIRI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

ANKARA´DAKİ PATLAMANIN EN YAKIN TANIĞI YÜKSEL ŞAHİN BU SALDIRININ İNSANLIĞA YAPILAN BİR SALDIRI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Bu bir katliam

Ankara´daki hain saldırının en yakın tanıklarından birisi olan Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yüksel Şahin saldırının tek kelimeyle katliam olduğunu söyledi. Şahin ?Bu saldırı bir gruba değil insanlığa yapılan saldırıdır? dedi.

BARIŞI KANA BULANDILAR

Emek platformuna üye Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yüksel Şahin Ankara´daki saldırıyı ?Katliam? olarak niteledi. Patlamanın yaşandığı dakikada orada olduklarını belirten Şahin Kırıkkale ekibinin toplanma alanına yakın bir mesafeye geldiği sırada patlamanın meydana geldiğini bu nedenle Kırıkkale´den giden hiçbir kimsenin patlamadan yara almadığını kaydetti.

PATLAMA VE ÇIĞLIK SESLERİ

Yüksel Şahin toplanma alanına yaklaştıkları sırda meydana gelen ve kulakları sağır eden patlamanın ardından tüm alanı çığlık seslerinin kapladığını belirterek kendisini de bir anda kalabalığın içinde bulduğunu söyledi. Polisin aslında burada da güvenlik önlemi alması gerektiğini belirterek yapılan açıklamaların hiçbir şeyi ifade etmediğini kaydetti. Yürüyüş yapılacak güzergâh, saha ve toplanma yerinin aynı şekilde güvenlikli olması gerektiğini belirten Şahin ilgililerin sadece mitingin yapılacağı yerde önlem aldıklarını açıklamalarının hiçbir şey ifade etmeyeceğini belirtti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ