Bu ay paylaşma ayı, biz de paylaşıyoruz

Bu ay paylaşma ayı, biz de paylaşıyoruz

BELEDİYE, KIRIKKALE´Yİ İYİLİK VE KARDEŞLİK İFTARINDA BULUŞTURDU

BELEDİYE, KIRIKKALE´Yİ İYİLİK VE KARDEŞLİK İFTARINDA BULUŞTURDU

Bu ay paylaşma ayı biz de paylaşıyoruz

Kırıkkale Belediyesi ve İl Müftülüğünce düzenlenen "İyilik ve Kardeşlik" iftarına yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Ramazan ayı hepimizin paylaşım ayıdır. Bizlerde belediye olarak vatandaşlarımızla paylaşmak istedik onu yapıyoruz? dedi.

KIRIKKALE MİLLETVEKİLLERİ KATILMADI

Kırıkkale Milletvekillerinin katılmadığı iftar yemeği öncesinde konuşan AK Parti Van Milletvekili Atalay, açık alanda iftar yemeği programlarının geleneksel hale getirildiğini söyledi. Bu yıl programın Cumartesi Kapalı Pazar yerinde organize edilmesinin hava durumuyla ilgili olduğunu belirten Atalay, belediye ve müftülük tarafından "İyilik ve Kardeşlik" iftar sofrası geleneğinin bundan sonraki yıllarda da tekrarlanacağını söyledi.

DUAYA İHTİYACIMIZ VAR

Ülkenin içinde bulunduğu duruma işaret ederek bu iftar vaktinde dualara ihtiyaç olduğunu belirten Atalay, "Rabbim ülkemiz ve milletimiz için hep hayırları nasip etsin. Hep iyilikler ve güzellikler nasip etsin. Bu Ramazan´ı, yarınki Kadir Gecesini ve bayramımızı milletimiz ve ülkemiz için hayırlı eylesin" dedi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise Ramazan ayının herkese huzur, bereket ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu. Saygılı "Rabbim, inşallah bütün Ramazan aylarının huzuru, bereketi ve kardeşliği daimi suretle bu memleketin ve İslam toplumunun üzerinden eksik etmesin. Kalplerimizin yumuşadığı bu mübarek ayda hiç şüphe yok ki yardımlaşma duygularımız da pekişmiştir. Ramazan ayı hepimizin paylaşım ayıdır. Bizler de belediye olarak vatandaşlarımızla paylaşmak istedik. Böyle büyük ve güzel bir organizasyonla bir araya geldik. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin" diye konuştu.

İL YÖNETİCİLERİ VE BÜROKRATLAR KATILDI

Cumartesi kapalı Pazar yerindeki Programa, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Cenksu Üçer, eski Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar. Belediye başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve Ak Parti il başkanı Mürsel Akçay yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti teşkilatları ile sivil toplum kuruluşların yöneticileriyle sığınmacı yurttaşlarımız ve çok sayıda davetli katıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü