Bu alçaklara vatanımızı böldürmeyeceğiz

Bu alçaklara vatanımızı böldürmeyeceğiz

"KAHPE TUZAKLARLA EVLATLARIMIZI ŞEHİT EDİYORLAR"

Bu alçaklara vatanımızı böldürmeyeceğiz

Şehit sayısı arttıkça tepki de büyüyor. Dün toprağa verilen 2 şehit polisle birlikte son iki ayda 6 şehide ulaşan Kırıkkale´de, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği (TÜED) Kırıkkale Şube Başkanlığı da bir protesto bildirisi yayımladı. 

KAHPE TUZAKLARLA EVLATLARIMIZI ŞEHİT EDİYORLAR

Şube Başkanı Zekeriya Aytekin imzasıyla yayımlanan bildiride ülkemizin birlik ve bütünlüğüne vurgu yapılırken, ?Bu alçaklara vatanımızı böldürmeyeceğiz? denildi. Aytekin bildirisinde şu ifadelere yer verdi: ?Son günlerde ülkemizi bölmek parçalamak isteyenler, Sevr özlemcileri harekete geçerek vatan evlatları askerlerimizi, polislerimizi kahpe tuzaklarla şehit etmektedirler. Bu alçaklara bu vatanı böldürmeyeceğiz. Vatan uğruna şehit düşen evlatlarımız ve torunlarımızın kanı yerde kalmayacak. Biz emekliler olarak vatanımızı ve milletimizi, bayrağımızı korumak kollamak için görev almaya hazırız. İcabında oğullarımızla torunlarımızla şehit olmaya hazırız.?

GÜN, BİRLİK GÜNÜ

?Son  olarak siyasetçilerimize ve ülkemizi idare edenlere de söyleyeceklerimiz var. Gün, birlik günü? Gün birbirimizi suçlama günü değil, gün iktidara gelmek için taviz verme günü değil, gün bir yumruk gibi olup ülkemizi bölmeye parçalamaya çalışanlara gerekli dersi verme günü olmalıdır. Ne Mutlu Türküm diyene? Yurtta sulh, cihanda sulh??



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ