Bu acının tarifi yok

Bu acının tarifi yok

KIRIKKALE BİR AYDA DÖRDÜNCÜ ŞEHİDİNİ UĞURLADI

KIRIKKALE BİR AYDA DÖRDÜNCÜ ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Bu acının tarifi yok

Şırnak´ın Silopi İlçesi´nde PKK´lı teröristlerin yola döşediği patlayıcıyı polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirmesi sonucu şehit olan 42 yaşındaki Yılmaz Dikmen son yolculuğuna uğurlandı.

BİNLERCE KIRIKKALELİ KATILDI

Kırıkkale, Şehit Muhammet Sivri, Şehit Musa Saydam ve Şehit Nurettin Öztürk´ten sonra Şehit Yılmaz Dikmen´i son yolculuğuna uğurladı. Şırnak´ın Silopi İlçesi´nde PKK´lı teröristlerin yola döşediği patlayıcıyı polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirmesi sonucu şehit olan 42 yaşındaki Yılmaz Dikmen´in Nur Camii´ndeki cenaze törenine yine yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

ÜST DÜZEY GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, MKE Genel Müdürü İzzet Artunç, belediye başkanları, siyasiler, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreninde üst düzey güvenlik önlemleri alındı.

BARİKAT ARKASINDA NAMAZ KILDILAR

Şehit tabutunun hemen arkasına protokol üyeleri için kortej oluşturuldu. Halk cenaze namazını polis barikatları arkasında kıldı. Güvenlik önlemleri cami bahçesi ile sınırlı kalmadı. Nur Camii´nin Hürriyet Caddesi çıkışı da barikatlar ve çevre illerden gelen çevik kuvvet ekipleriyle dolduruldu.

?ALLAH´IM SEVMİŞ Kİ ALDI YAVRUMU?

Şehit haberi evine ulaştığında, ?Kurban olurum oğlum. Beni de al Allah´ım yavrum gitti. Tek oğlumdu, çok seviyordum. Allah´ım sevmiş ki aldı yavrumu aldı? diye feryat eden ve üzüntüye dayanamayarak hastaneye kaldırılan Şehit Babası Hüseyin Dikmen ise oğlunun tabutu başında dimdik durdu. Şehit Annesi Cennet Dikmen ise bayan polis memurlarının koluna girerek ayakta kalabildi.

ŞEHİDE VEDA EDEMEDİLER

Şehit Dikmen kılınan cenaze namazının ardından cami bahçesine getirilen cenaze aracına konularak Yuva Mahallesi Mezarlığı´na götürüldü. Cami avlusuna sığmayan ve barikatlar arkasında kalan Kırıkkaleliler, Şehit Dikmen´in camiden çıkarılarak Nur Geçit üzerinden götürülmesine tepki gösterdiler. Cami dışındaki binlerce Kırıkkaleli şehide veda edemedi.

ŞEHİT POLİS 1 AY ÖNCE YARALANIP HAVA DEĞİŞİMİNE GİTMİŞTİ

Silopi ilçesinde şehit olan Kırıkkaleli polis memuru Yılmaz Dikmen´in 1 ay önce yine Silopi ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda yaralandığı ve tedavi için memleketine gittiği öğrenildi. Şehit Dikmen´in iyileştikten sonra kısa süre önce yine görev yeri olan Silopi´ye gittiği belirtildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ