Bozdemir ve Demir Ailelerinin Mutlu Günü

Bozdemir ve Demir Ailelerinin Mutlu Günü

Salim Bozdemir ile Selma Bozdemir’in değerli oğulları Esad Bozdemir ve Yavuz ile Pakize Demir çiftinin biricik kızları Zeynep Demir, Mersan Düğün salonunda düzenlen düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Kırıkkale'nin ileri gelenlerinden Eski Milli Savunma Bakanlığı Teknik İşler Daire Başkanı B. Salim Bozdemir ile Selma Bozdemir’in değerli oğulları Esad Bozdemir ve Yavuz ile Pakize Demir çiftinin biricik kızları Zeynep Demir, Mersan Düğün salonunda düzenlen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATLIDI

 Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Bozdemir  ve Demir aileleri konuklarını kapıda karşıladı. Genç çiftlerin nikahını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, nikah şahitliklerini ise Diyarbakır Valisi  Münir Karaloğlu, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ve MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu  yaptı.  Kamu kurumlarının müdürleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı düğün töreninde Bozdemir  ve Demir çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

 

 DOYASIYA EĞLENDİLER

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni yöresel müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Bozdemir  ve Demir ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde sosyal mesafeye dikkat ederek  doyasıya eğlendiler. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler. Eski Milli Savunma Bakanlığı Teknik İşler Daire Başkanı B. Salim Bozdemir ise, katılımcılara teşekkür ederek,” İyiki varsınız, Sizler düğünüme gelerek bizleri onura ettiniz.”dedi.  Bizler de pusulagazetesi.net internet sitesi ailesi olarak, Bozdemir ve  Demir çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız