Böyle ucuzluk görülmedi

Böyle ucuzluk görülmedi

Kırıkkale'de Gürler Mahallesi'nde (Toprak Mahalle) Ziraat Bankası ile İş Bankası yanında bulunan Halı Evi, kendini yenileyerek büyük bir kampanyaya imza attı.

KIRIKKALE’DE BİR MAĞAZA UCUZLUĞUN UCUZLUĞUNU YAPTI.

Böyle ucuzluk görülmedi

Kırıkkale’de Gürler Mahallesi’nde (Toprak Mahalle) Ziraat Bankası ile İş Bankası yanında bulunan Halı Evi, kendini yenileyerek büyük bir kampanyaya imza attı.

5 KATLI BÜYÜK MAĞAZA

Alt katlı mağazanın Beş katında birbirinden ucuz ve kaliteli mallar halkın beğenisine sunuluyor. Her ay halkın yararına kampanyalara imza atacak olan Halı Evini şimdi den yüzlerce kişi ziyaret etmeye başladı.

HER KAT AYRI AYRI 

Her katında değişik bir ürün bulunan Halı Evi’nde, ürünlerin kalitesi ve ucuzluğu gözleri kamaştırıyor. Güler yüzlü personeli ve ürün çeşidiyle Halı Evi, farkını fark ettiriyor. Kampanyalarla halkın bütçesine büyük katkı sağlayan mağazada yüzlerce çeşit ürünle hizmetine devam ediyor.

KATLARDA NELER VAR?

Her birinde ayrı ayrı ürün bulunan mağazanın asansöründen rahatlıkla faydalanıyor. Mağazanın giriş katında yüzlerce halı, ev testili ve zücaciye ürünleri bulunuyor. Birinci kata çıkan müşteriler, elektronik eşya, vestiyer, çok amaçlı dolap, tek ve çift kişilik masa ile karşılaşıyor. İkinci katta yatak odası takımı, uyku setleri, yorgan, yastık ve orta sehpa ürünleriyle binaya ayrı bir renk katıyor. Üçüncü katta her evi ihtiyacı masa ve köşe katımları yer alıyor. Dördüncü katta ise kanepe çeşitleri yerini koruyor. Ayrıca bu katta öğrenciye uygun kanepelerde mevcut bulunuyor.  

ÖNCE HİZMET

Kırıkkaleli vatandaşlara en iyi hizmetti vermek için yola çıktıklarını açıklayan Halı Evi sahibi Resul Doğan, “Mağazamızda bulunan her ürün hem ucuz hem de kaliteli. Ürünlerimizdeki fiyatlar başka mağazalarda bulunmuyor. Bizim amacımız çok kazanmak değil. Kalıcı olarak hizmet etmek.” dedi.   



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü