Böyle hırsızlık görülmedi

Böyle hırsızlık görülmedi

Son zamanlarda hırsız, ya da hırsızlar köylerde bulunan trafoların yağını boşaltarak yanmalarına neden oldu. Son hırsızlık olayı Büyükyağlı Köyünde meydana geldi. Hırsız ya da hırsızlar, köyün içme suyu trafosunun yağını boşaltınca trafo yandı. Bu tür hır

KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLAR KARARA BAĞLANDI

İl Genel Meclisi haftalık olağan toplantısını Başkan Şerafettin Atalay başkanlığında gerçekleştirdi. Gündemindeki maddeleri görüşen meclis komisyonlardan gelen raporları görüşerek karara bağladı. Meclis Kırıkkale Valiliğinden gönderilen Delice İlçesine bağlı Büyükyağlı Köyü içme suyu trafosu konusuna gündemine aldı. Meclise gönderilen yazıda “Delice Büyükyağlı Köyü İçme Suyu Tesisine ait elektrik trafosu 23.10.2014 tarihinde trafoya ait yağın boşaltılması nedeniyle yanmış ve çalışamaz hale gelmiş, 28.10,2014 tarihinde İçme Suyu tesisine ait elektrik trafosu İl Özel İdaresince yenilenmek suretiyle İçme Suyu Tesisi yeniden çalışır hale getirilmiştir. 30.10.2014 tarihinde Delice İlçesi Büyükyağlı Köyü İçme Suyu Tesisine ait elektrik trafosu, yeniden trafo yağının boşaltılması sonucu çalışamaz hale gelmiştir” ifadelerine yer verildi.

“YAPILDI 2 GÜN SONRA TEKRAR SOYULDU”

İçme suyu trafolarında hırsızlık olayının son zamanlarda arttığına dikkat çeken “Bugün meclisimizin gündemine gelen Büyükyağlı Köyü trafosunda yaşanan hırsızlık olayı daha önce de yaşanmıştı. Trafo İl Özel İdaremiz tarafından hırsızlık yaşanmadan 2 gün önce yeniden yaptırılmıştı. Arkasından bu hırsızlık olayı yaşanmış. Maalesef son zamanlarda bu tür hırsızlık vakalarının arttığını gözlemliyoruz. Bu hırsızlık olayı 7. kez yaşanmış durumda. Bu milli bir servettir, vatandaşlarımız bu konuda daha hassas davranmalarını bekliyoruz. Vatandaşlarımızın bu tür hırsızlık olayını görmeleri durumunda konuyu anında jandarmaya haber vermelerini bekliyoruz” diye konuştu. Meclis dilekçeyi gündemine alarak komisyona sevk etti.



İLHAT
8.11.2014 20:56:12
TRAFONUN ETRAFINI TEL ÖRGÜYLE CEVİRİP SENSÖRLÜ LAMBA KOYMAYI NİÇİN DÜŞÜNMEZLER.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü