Böyle adalet olmaz

Böyle adalet olmaz

İşçi Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin, işçilerin 25 yılda, milletvekillerinin 2 yılda emekli olmalarının haksızlık olduğunu söyledi. Milletvekillerini seçerken, dikkat edilmesi gerektiğini belirten Keskin ?Böyle adalet olmaz. Bundan s

BÜYÜK HAKSIZLIK VAR
SGK haftası nedeniyle SGK İl Müdürü İlhan Nebioğlu ve beraberindeki heyet, Türkiye İşçi Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin?i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Basri Keskin, Mini Sosyal Güvenlik paketi ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile birlikte milletvekillerinin 2 yılda emekli olabilmelerini eleştirdi. ?25 yılını çalışma ile geçiren ve ezilen işçinin? ancak emeklilik yılını doldurduğunda emekli olduğunu belirten Keskin, milletvekillerinde ise 2 yılı dolduran vekillerin, vekil emekli maaşı almasının haksızlık olduğunu söyledi. 
KESİNTİLERİMİZ OLUYOR 
Emeklilerin birçok alanda maaşlarında katkı payı adı altında kesinti yapıldığını belirten Keskin, milletvekillerinde maaşlarının kendilerinden kat, kat yüksek olmasına rağmen böyle bir kesintinin olmadığını söyledi. İnsanların vekilleri seçerken, halkın hakkını koruyan ve benimseyen vekilleri seçmeleri gerektiğini belirten Keskin, bu konuda herkesin sandığa giderken eline vicdanına koyması gerektiğini bildirdi. Emeklilerin maaşlarında yaşanan sıkıntı ile ilgili de konuşan Keskin, hükümetin emeklilere verdiği maaşı yetersiz bulduklarını belirterek, ?Bizleri bir simit, bir ayrana muhtaç ediyorlar? dedi.


HAKAN GERÇEK
17.05.2013 22:43:07
Ya şu emekliler için ne yaptın bugüne kadar basri bey.Gazetelere çıkıp poz vermekten başka ne yaptın???? Yalandan bi protokol imzaladın bi bankayla.Çalışın biraz halk için millet için yazık Çok Yazık!!!!

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ