Böyle sözleşme hiç görülmedi

Böyle sözleşme hiç görülmedi

KIRIKKALE BELEDİYESİ İLE HİZMET İŞ SENDİKASI ARASINDA ÜÇ YILI KAPSAYACAK SÖZLEŞME ŞEHİR PARKINDA İŞÇİLERİN DE KATILDIĞI TÖRENLE İMZALANDI

KIRIKKALE BELEDİYESİ İLE HİZMET İŞ SENDİKASI ARASINDA ÜÇ YILI KAPSAYACAK SÖZLEŞME ŞEHİR PARKINDA İŞÇİLERİN DE KATILDIĞI TÖRENLE İMZALANDI

Böyle sözleşme hiç görülmedi

Kırıkkale Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan sözleşme Belediye çalışanları arasında memnuniyetle karşılandı. İşçi yevmiyelerinde 2018 Yılı için yüzde 20, 2019 yılı için yüzde 17,7 artış saylayacak sözleşme işçilerin de katıldığı törenle imzalandı.

BELEDİYE İLE HİZMET İŞ MEHTERAN EŞLİĞİNDE SÖZLEŞME İMZALADI

Bir süredir devam eden Kırıkkale Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında 2018-2020 yılını kapsayacak sözleşme törenle imzalandı. İşçi yevmiyelerinde ilk yıl için yüzde 20, ikinci yıl için yüzde 17,7 artış sağlayacak sözleşme bugüne kadar görülmemiş bir törenle imzalandı. Kırıkkale Belediyesi Şehir Parkında düzenlenen törene tüm işçiler katıldı. Tören öncesinde Belediye çalışanları Belediye personeli, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´yı Mehteran takımıyla karşıladı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, işçilerle bir süre sohbet ettikten sonra sözleşme oranını açıkladı.

TÖRENE SENDİKA YÖNETİMİ, BAŞKAN VE İŞÇİLER KATILDI

Hizmet-İş Sendikası ve Belediye arasında yapılan sözleşmenin imza töreni düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Celal Yünlü, birim müdürleri ve işçilerin tamamı katıldı. Mehter Takımının marşlarıyla devam eden imza töreninde Başkan sözleşmenin kısa sürede tamamlandığını Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir artış olduğunu söyledi.

BELEDİYE ÇALIŞANLARININ DAİMA YANINDA OLAN BAŞKAN

Belediye çalışanları, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın göreve geldiği günden bu güne kadar sürekli yanında olduğunu ifade etti. Hiçbir zaman desteklerini esirgemediğini belirten personelimiz Başkana teşekkür etti. Yapılan sözleşmenin Türkiye ortalamasının üzerinde olduğu vurgulandı. Bu oranlar işçilerimizin yüzünü güldürdü.

SÖZLEŞMEDEN HERKES MEMNUN

Düzenlenen törende konuşma yapan Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Celal Yünlü, ?Bir mutlu günü daha yaşıyoruz, 2018-2020 yılını kapsayan sözleşmemizin iki tarafa da hayırlı olsun. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadı. Biz işçiler zaman zaman sıkıntılar yaşadık her zaman kendi aramızda konuşmuşuzdur bizimde üç yıldır bizleri yalnız bırakmayan Başkanımız ve yönetimi var zamanında maaş ödeyen yazlık, kışlık elbisesini veren personelim nasıl rahat eden diyen başkanımız var. Biz de başkanımızın her zaman yanında oluyoruz zamanında maaş alamamak vardı bizim önceliğimizi zamanında maaş almaktı bunu başkanımız ile gerçekleştirdik. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve yönetimi ile işçilerimiz için çalışmalar yaptık ve alacaklarını ödenmesini sağladık. Bugün geçmişteki günlerimizi unutturan bizlere sıkıntı yaşatmayan bir başkanımız var. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Değerli Belediye Başkanım Sayın Mehmet Saygılı´ya huzurlarınızda teşekkür ediyorum? diye konuştu.

BİZİM ÖNCELİĞİMİZ ÖNCELİKLE ÇALIŞANLARIN RAHATLIĞI VE HUZURU

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise düzenlenen imza törenin de yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi, ?Değerli mesai arkadaşlarım, personel önceliğini benimsediğimi her platformda dile getiriyorum. Şehrimizin ve personelimizin rahat etmesi için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor? Fazla çalışmaların karşılık bulduğunu ve işçinin alın teri kurumadan ödemelerin yapıldığını aktaran Başkan, işçilerin 2018-2020 yılını kapsayan sözleşmenin belirlendiğini söyledi.

TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE BİR SÖZLEŞME İMZALADIK

Türkiye ortalamasının üzerinde oranlar verildiğini açıklayan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Şehrimizi güzelleştiren, değer katan hizmetlerde emeği bulunan işçi kardeşlerimizin hakları bizlerin güvencesindedir. Onların bu hizmet yolunda verdiği mücadeleyi, içtenlikle yürüttükleri çalışmaları biliyoruz. 2018 Yılı işçi yevmiyesinde yüzde 20, 2019 yılı işçimizin yevmiyesi yüzde 17,7 TL artış yapıldı. Rabbim hayırlı uğurlu etsin. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen emekçi kardeşlerime teşekkür ediyorum? dedi. Konuşmaların ardından işçiler hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek sevinçlerini başkan belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile sendika temsilcileriyle paylaştılar.

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü