Boyabatlı´dan demokrasi nöbetçilerine teşekkür belgesi

Boyabatlı´dan demokrasi nöbetçilerine teşekkür belgesi

DEMOKRASİYİ KORUMA ADINA...

Boyabatlı´dan demokrasi nöbetçilerine teşekkür belgesi

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mustafa Boyabatlı, demokrasi nöbetlerinde görev alıp çeşitli ikram dağıtımlarında bulunan hizmet elamanlarına Teşekkür Belgesi verdi.

TEŞEKKÜRÜ HAK ETTİLER

Konuyla ilgili olarak Boyabatlı yaptığı açıklamada, "15 Temmuz darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan´ın daveti üzerine vatandaşlarımızın başlattığı demokrasi nöbetlerine ve mitinglerine katılan tüm personelimize teşekkür ederim" dedi.

DEMOKRASİYİ KORUMA ADINA

Boyabatlı, 15 Temmuz gecesi demokrasiye ve halk tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanına karşı yapılan darbe girişiminin ardından tüm vatandaşlar ve personellerin, demokrasiyi koruma adına milli birlik, beraberlik ve dayanışmanın en iyi şekilde temsil edildiği demokrasi nöbetlerine ve mitinglerine katılarak hassasiyet gösterdiklerini söyledi.

HEM NÖBET TUTTUK, HEM İKRAMDA BULUNDUK

Boyabatlı, konuşmasının devamında şöyle konuştu: "Personelimizle hem demokrasi nöbeti tutuk, hem de "çorbada bir tuzumuz olsun" düşüncesiyle demokrasi nöbetçilerine çeşitli ikramlar da bulunduk. 15 Temmuz da kahramanlık gösteren şehitlerimiz ve Gazilerimizin yaptığı fedakârlığın yanında bizim yaptığımız bu hizmet, denizde bir damladır. Geceleri demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımıza ikramlarla hizmette bulunup, sabahları da mesaisine gelen ve işlerini aksatmadan yürüten tüm personelimize canı gönülden teşekkür ederim. Bu vesileyle Özellikle, İkramlarımızı halkımıza ulaştırma gayretinde çaba gösteren 14 arkadaşımıza Teşekkür belgesi vererek kendilerini onurlandırdık, Yüce Rabbimin milletimizi benzer tehlikelerden ve her türlü iç ve dış tehditten korumasını niyaz ediyorum. 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi karşısında onurlu bir şekilde mücadele edip şehit düşen vatandaşlarımızı, kamu görevlilerimizi de tekrar rahmetle anıyorum" dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ