Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu geliyor

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu geliyor

2008`den bu yana yaklaşık 90 bin çocuğa ulaşarak, çevreye duyarlı nesiller yetiştirilmesine katkıda bulunan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, yeni sezonda perdelerini Iğdır`da açıyor. Tiyatro önümüzdeki birkaç gün içinde Kırıkkaleli çocuklarla buluşacak.

BU AY İÇİNDE KIRIKKALE’YE GELECEK

Ardından Kars, Ardahan, Erzurum, Bayburt, Gümüşhane, Erzincan, Sivas, Yozgat, Kırşehir ve Kırıkkale`yi geziyor, kapanışı ise Ankara`da yapıyor. Yeni sezon boyunca toplamda 12 ili gezecek olan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu sayesinde 10 binlerce çocuk ve aileleri, "La Fonten Orman Mahkemesinde" adlı hayvan ve doğa sevgisi aşılayan oyun ile eğlenirken öğrenmeye devam ediyor.

EV VE ÇEVRE DOSTU EV ALETLERİ ARETİYOR

Bosch Ev Aletleri, doğa dostu teknolojilerle çevreyi ve doğal kaynakları korurken, tiyatronun eğlendirirken öğreten gücünden yararlanarak gelecek nesilleri bilinçlendirip, geleceği korumaya yönelik bir adım atıyor. Sahnelere ilk kez 2008 yılında "merhaba" diyen, bugüne kadar yaklaşık 90 bin çocuğa ulaşan ve Türkiye`nin her köşesine gitmeyi hedefleyen Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu ile 2010 yılında Sadri Alışık Kültür Merkezi işbirliğiyle çocuklara çevre bilinci, hayvan ve doğa sevgisi aşılamak hedefiyle hazırlanan, Türk Çocuk Edebiyatı`nın en önemli yazarlarından Yalvaç Ural`ın kaleme aldığı "La Fonten Orman Mahkemesinde" adlı oyun, yeni sezonda da Türkiye`nin toplam 12 ilini gezerek, on binlerce çocukla buluşuyor.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı