Borsa, üyelerine daha kaliteli hizmet verilecek

Borsa, üyelerine daha kaliteli hizmet verilecek

5 YILDIZLI BORSA HİZMETİ

Borsa, üyelerine daha kaliteli hizmet verilecek

Samsun´da düzenlenen ?Bireysel ve Kurumsal Pazarlamada 25. Saat Etkisi´ konulu eğitime katılan Kırıkkale Ticaret Borsası personeller Berat Uludoğan, Selda Mutlu eğitimi başarıyla tamamladı. Eğitime katılan personeli makamında kabul eden Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, üyelere daha kaliteli hizmet için bu tür eğitimlerin devam edeceğini söyledi.

5 YILDIZLI BORSA HİZMETİ

Borsa da sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini sağlayan 5 yıldızlı borsa hizmeti amaçlayan akreditasyon belgesini alan Kırıkkale Ticaret borsası akreditasyon hizmetleri kapsamında çalışanlarını eğitime gönderdi. Samsun Ticaret Borsası tarafından organize edilen ?Bireysel ve Kurumsal Pazarlamada 25. Saat Etkisi´ konulu eğitime katılan Kırıkkale Ticaret Borsası personeli eğitimi başarıyla tamamladı. İş hayatından ve yaşamdan rutinin dışına çıkanlardan verilen örneklerle farkındalık sağlayacak bilgilerin paylaşıldığı seminere ilginin yüksek olduğu gözlendi.

BORSALAR ARASI KIYASLAMA YAPILDI

Samsun´da gerçekleşen  ?Bireysel ve Kurumsal Pazarlamada 25. Saat Etkisi´ konulu eğitime Kırıkkale Ticaret Borsasından 2 personelin katıldığına dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, eğitimi başarıyla tamamlayan personeli tebrik etti. Eğitim sonunda borsalar arası kıyaslamanın yapıldığına vurgu yapan Başkan Sümer, borsalardaki işleyiş çalışmaları, üye ilişkileri konusunda kapsamlı bilgi paylaşımında bulunulduğunu kaydetti. Başkan Sümer, üyelere daha kaliteli, Avrupa oda sistemi kalitesinde hizmet sunmak için bu tür eğitimlere devam edeceklerini sözlerine ekledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü