Bölgecilik anlayışı yok olmalıdır

Bölgecilik anlayışı yok olmalıdır

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, hiçbir zaman bölgecilik yapmadıklarını ve bundan sonra da bölgecilik yapmayacaklarını söyledi. Yılmaz, Kırıkkale'nin kaderini değiştireceklerini ve gelişmişlik için önemli çalışmalar yapacaklarını bildird

KIRIKKALE’NİN KADERİ DEĞİŞECEK
Kırıkkale İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Basri Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz’ı ziyaret etti. Kırıkkale’nin bölgecilikten kurtulması gerektiğini belirten Yılmaz, bu zamana kadar hiçbir zaman bölgecilik yapmadıklarını bundan sonra da yapmayacaklarını söyledi. Kırıkkale’nin kaderinin bu seçimde değişeceğini belirten Yılmaz, ““Kırıkkale’de yaşayan Kırıkkaleliler gibi ve siyasi olarak takip eden bu memlekette mesleği itibariyle de herkesle beraber yaşayan bir kardeşinizim. Siyasete atıldığımız günden bu yana beni hiç yalnız bırakmayan, her seçimde yanımda olan Kırıkkaleli hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.


EMEKLİLERİN SORUNLARINI ORTAKLAŞA ÇÖZECEĞİZ
Belediye Başkan adayı Yılmaz’a başarılar dileyen dernek başkanı Keskin “20 yıldır Emekliler Derneği’nde başkanlık yaptığını ve Kırıkkale gündemini iyi bildiğini söyledi.
Keskin konuşmasında, “Umarım çalışırsınız, çalışmanızda yarar vardır. Böyle bir Belediye Başkanlığına adaylığınız olduğu sürece kazanmanızdan taraf olduğumuzu açıkça isteriz. Çünkü beraber çalıştık. Bazı aksaklıklar olabilir. O ağabey kardeş ilişkisiydi. Biz bunları attık artık. Size başarılar diliyoruz. 51 bin emeklinin sorunlarını ortaklaşa çözeceğiz” şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız