Böl, çalıştır, yönet ve sömür

Böl, çalıştır, yönet ve sömür

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı bu ayki İl Divan toplantısını dün gerçekleştirdi. Toplantıda Türkiye ve Kırıkkale gündemi değerlendirildi. Aynı zamanda teşkilat içi çalışmalar konuşuldu. Batılı emperyalist mihrakların, ırkçılığı kendi ülkelerinin b

SORUNLAR ARTTI
Toplantıda açılış konuşmasını Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun yaptı. Son yıllarda Türkiye?nin kötüye gittiğini öne süren Vurgun ?İnşallah bu çalışmalar yaşanabilir bir Türkiye, lider ülke Türkiye ve yeni bir dünyanın kurulmasına sebep olacak çalışmalar olur. Son yıllarda maalesef Türkiye yaşanabilir bir ülke konumuna getirilememiştir. Aksine yaşam şartları çok daha ağırlaşan bir ülke haline gelmiştir. Bu durumun düzelme emareleri de gözükmemektedir. İnsanlarımızın büyük çoğunluğu geleceğine umutla bakmamaktadır. Türkiye?nin sadece yaşanabilir bir ülke değil, gülü bir ülke olması için her şeyi vardır. Yer altı, yerüstü kaynaklara stratejik coğrafyaya, zengin tarihi mirasa, yetişmiş insan gücüne sahiptir. Ama bunların hiç birisi gereği gibi değerlendirmemektedir. Ülkemizde milli dinamikleri harekete geçirecek bir milli ekonomik kalkınma modeli geliştirilememiştir. Türkiye?nin sorunları 10 yıllık AKP hükümetleri dönemlerinde giderek ağırlaşmıştır.?diye konuştu. 
 
AHLAKİ VE MANEVİ DEĞERLER
Betalı emperyalist mihraklar, ırkçılığı kendi ülkelerinin birlik ve bütünlüğünün temel dinamiği olarak kabul emektedir. Sömürgeleştirmek istedikleri coğrafyalarda ise ?böl, çalıştır, yönet ve sömür? politikasının bir arcı olarak kullanmaktadırlar. Bu mihraplar, ırkçılığı ayrıştırma ve çalıştırma aracı olarak kullanarak Osmanlı devletini böldüler ve çöküş sürecini hızlandırdılar. Bugünde coğrafyamızda ırkçılık ve mezhep farklılığını ayrıştırma ve çatışma aracı olarak kullanmaya çalışmaktadır. Bugün ülkemizin birlik ve bütünlüğü tehdit altındadır. ABD ve AB, ülkemizdeki ayrımcı Akımları dolaylı olarak desteklemektedirler. İslam coğrafyasında başlatılan siyasi ve sosyal istikrarsızlıkların ülkemize sıçramasından endişe duymaktayız. Milli Görüş`ün temel esasları, milli birlik ve bütünlüğümüzün temel harcı ve teminatıdır. Ülkemizde Ahlaki ve Manevi Değerler Tahrip Edilmektedir. Mevcut gayri milli eğitim politikaları ve televizyon dizileri ülkemizde ahlakî ve manevi değerlerimizin zayıflamasına ortam hazırladı. Aile ve komşuluk bağları zayıfladı.?
 
UYUŞTURUCU VE FUHUŞ
?Mevcut AKP iktidarı son sekiz yılda eğitim programlarında olumlu bir değişiklik yapamadı. Ahlaki ve manevi değerlerin eğitimine önem veren düzenlemeler yapamadı. Toplumun ahlâki değerlerinin tahrip edilmesine seyirci kaldı. İnternet, görsel basın ve medya yoluyla manevi değerlerin tahribi devam etmektedir. Okul ve aile bireyleri arasındaki şiddet giderek tırmanmakta ve ülkemizde madde ve alkol bağımlığı sürekli artmaktadır. Televizyonlarda oynayan diziler toplumumuzun ahlâki değerlerini tahrip etmektedir. Gençlerimize kötü alışkanlıklara özendiren bu televizyon dizileri tembelliği, üretmeden tüketmeyi ve zamanlarını boşa geçirme alışkanlıkları kazandırmaktadır. Şanlı tarihimizle ilgili gerçekler çarpıtılmakta, tarihi şahsiyetler hakkındaki yanlış bilgiler yaygınlaştırılmaktadır. Bunun sonucu olarak Aileler dağılıyor. Çocuklar suç makinesi haline geliyor. Uyuşturucu ve fuhuş temel eğitim okullarına kadar indi. Dolandırıcı ve hırsız şebekeleri cirit atıyor. İcra ve iflaslar İntihara sürüklüyor. "dedi.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız