Bol bol kitap okuyun, anne-babanızı üzmeyin

Bol bol kitap okuyun, anne-babanızı üzmeyin

ÖĞRENCİLERE KARNELERİNİ VEREN VALİ ALİ KOLAT BİR DE TAVSİYEDE BULUNDU

ÖĞRENCİLERE KARNELERİNİ VEREN VALİ ALİ KOLAT BİR DE TAVSİYEDE BULUNDU

Bol bol kitap okuyun, anne-babanızı üzmeyin 

Kırıkkale´de 50 bin 243 öğrenci ile birlikte 4 bin 48 öğretmen, ilk yarıyıl tatiline merhaba dedi. Yarıyıl tatili dolayısıyla karne töreni düzenlendi Vali Ali Kolat öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti  

KALİTE ARTIYOR

Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu´nda 2015-2016 Eğitim Öğretim yılının ilk karne töreni düzenlendi. Törende başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Kırıkkale´de eğitim alanında büyük aşamalar kaydedildiğini açıklayan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, ?Şehirde 50 bin 243 öğrenci ile birlikte 4 bin 48 öğretmen, ilk yarı tatiline merhaba dedi.  Öğrencilerin daha iyi şartlarda çalışması ve öğretmenlerimizin daha iyi şartlarda eğitim verebilmesi için her gün kaliteyi attırmaya çalışıyoruz? dedi.  

ASIMIN NESLİ

Asımın gençliğini yetiştirmek için her türlü çalışma içinde olduklarını belirten Vali Kolat, ?Şu andaki çocuklar gelecekte bizim yerimizi alacaklar. Memleketi daha iyi günlere götürmeleri için onlara fırsat vermeliyiz. Çocukları tatil süresince bol bol dinlendirin. Bu arada kitap okumalarına teşvik edin. Kitaplar çocukların gelişiminde en önemli faktörlerden biridir. Çocuklara değişik etkinliklere katılmalarına teşvik edin. Bu etkinlikler, çocukların kötü alışkanlıklara katılmamalarına vesile olur? şeklinde konuştu.

AMACINIZ MADDİYAT OLMASIN

Öğrencilere seslenen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Amacınız maddiyat olmasın. İlim nerde olursa olsun gidin bulun. Biz dimdik duran bir milletiz. Ancak, milli duygu ve maneviyat için eğiliriz. Yapacağınız işi içinize sindirin. İnşallah hepiniz iyi konumlara gelirsiniz. Tatilde bol bol eğlenin. Anne ve babanızı üzmeyin. Bu günleri iyi değerlendirin ve karneniz hayırlı olsun? diye konuştu.

BİR TABLO İLE BİTİRDİK

Karnelerin sadece öğrencilere değil, öğretmenlere, velilere ve kendilerinde verildiğini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin de ?İyi hepimizin iyisi. Kötü hepimizin başarısızlığıdır. 2015 yılını başarılı bir tablo ile bitirdik. Hepimizin bunda payı oldu. İnşallah bundan sonrada devam edeceğiz. Karne töreni düzenlediğimiz Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu´nu sık sık ziyaret ediyorum. İnşallah Milli Eğitim Bakanlığı ile görüşme halindeyiz. Ortaokul kısmını başka bir binaya taşıyacağız? dedi.

KURSLARA KATILIN

Öğrencilerin okul kurslarına katılmalarını isteyen Çetin, ?2015 yılında 12 bin 800 öğrenci kursa katıldı. İkinci yıl için şu anda kayıtlarımız devam ediyor. Bugün itibariyle 14 bin öğrencimiz kayıt yaptırdı. Bu Kırıkkale´nin başarısında büyük etken. İnşallah bu başarıları gelecek yıllara da taşıyacağız? diye ifade etti. Okul Müdürü Nihat Aksoy ise okulun başarılarını anlattı ve öğrenci ile öğretmenlerin okuldaki sayılarını açıkladı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti