Boksta Kırıkkale Fırtınası

Boksta Kırıkkale Fırtınası

BOKS, KIRIKKALE´DE ESKİ GÜNLERE DÖNECEK

Boksta Kırıkkale Fırtınası

Türkiye Boks Federasyonu´nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve 10-18 Temmuz 2016 tarihleri arasında Sinop´ta düzenlenen Alt Minikler Türkiye Şampiyonasında Kırıkkaleli sporculardan Süleyman Bozer 31 kg´da Türkiye Şampiyonu olurken Adem Berk Doğan da 40 kg´da Türkiye üçüncüsü oldu.

BİR BİRİNCİLİK, BİR DE ÜÇÜNCÜLÜK KAZANDIK

Sinop´ta düzenlenen alt Minikler Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil eden Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kulübü Sporcularından Süleyman Bozer 31 kg´da rakipleri karşısında üstün bir performans göstererek Türkiye Şampiyonu olurken, Adem Berk Doğan 40 kg´da Türkiye üçüncüsü oldu. Geçmiş yıllarda bölgesel müsabakalarda dereceleri bulunan sporcularımız, Alt Minikler Türkiye Şampiyonu ve Türkiye üçüncüsü olarak bir kez daha göğsümüzü kabarttı.

BOKS, KIRIKKALE´DE ESKİ GÜNLERE DÖNECEK

Alınan başarılı sonuçlar üzerine bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, sporcularımızın Alt Minikler Türkiye Şampiyonu ve üçüncüsü olarak bir kez daha bizleri gururlandırdıklarını belirterek, ?Sporcularımız diğer sporculara iyi bir rol model oldular. Çocuklarımız gelecek vaat ediyorlar. Çalışarak neler başarılabileceğini bir kez daha görüyoruz. Sporcularımızı tekrar tebrik ediyorum. Kırıkkale´de boks inşallah eski günlere dönecek. Sporcumuzu yetiştirmek için çaba sarf eden antrenörlerimiz Serdar Bozer ve Salim Dalbudak´a emekleri için ayrıca teşekkür ederim? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ