Böcek ve haşereye yaşama şansı tanınmıyor

Böcek ve haşereye yaşama şansı tanınmıyor

BELEDİYE SAZLIK, ÇÖP HÜCRELERİ VE CADDE SOKAKLARI ARALIKSIZ İLAÇLIYOR

BELEDİYE SAZLIK, ÇÖP HÜCRELERİ VE CADDE SOKAKLARI ARALIKSIZ İLAÇLIYOR

Böcek ve haşereye yaşama şansı tanınmıyor

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın başlatmış olduğu Halk günü etkinliğinin 160´ncısına Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlık etti.

VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİLER

Belediye Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen Halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşları katıldı. Etkinliğe katılan vatandaşlar sorunları dile getirdiler. Halk günü etkinliğinde sorunlarını dile getiren vatandaşlar, Belediye çalışmalarından memnun olduğunu belirtti. Belediye Başkan Yardımcısı Bakır, etkinlikte dile getirilen sorunları dinleyerek çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi.

İLAÇLAMA EKİPLERİ TÜM İMKÂNLARINI KULLANIYOR

Etkinlik sonunda bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Haşerelere karşı mücadele için Belediye ilaçlama ekiplerinin tüm imkânlarını kullandığını ifade etti.

SAZLIK VE BATAKLIK ALANLAR OLDUKÇA FAZLA VE YAYGIN

Bakır ?Şehrimizin sazlık alanlarında ve su birikintisi olan yerlerde haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları devam ediyor. Haşerelerin üreme yerleri olan bu sazlıklarda iş makineleriyle yapılan çalışma ile yuvaları ilaçlanıp dezenfekte ediliyor. Bu şekilde daha etkin ve köklü çözümlerle haşerelerin yaşam alanları yok edilmiş olacak? dedi. Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, ?Temizlik İşleri Müdürlüğü İlaçlama ekiplerimizin zararlı otlarla mücadelenin ve sinek ilaçlama çalışmalarının sürdürüldüğünü belirterek ?Mücavir alan kapsamında Kızılırmak Nehri, Celal Bayar Parkı´nda Vektörel Zararlılarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor, Karasinekle Mücadele kapsamında mahallelerimizde tespit edilen çöp birikintileri, boş olan sulama kanalları ve gübrelik alanlarda ilaçlama uygulaması yapılıyor? dedi.

BAKTERİ ÜRETEN HER YER İLAÇLANIYOR

Bakır, konuşmasının devamında ?İlimizde yapılan Vektörel çalışmalar kapsamında; sivrisinek, kronomid ve ivez ile mücadele kapsamında sulama havuzları, süs havuzları, göl, su birikintileri ve sazlık alanlarda sivrisinek larvalarını yok etmek amacıyla 14 günde bir biyolojik alan uygulaması ve mücadele kapsamında mahallelerde ağırlıklı gece olmak üzere program dahilinde ilaçlama uygulaması yapılıyor? dedi.

Haber: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü