Bocce`de Playout Heyecanı

Bocce`de Playout Heyecanı

Bocce Bowling Dart Federasyonunun 2015 faaliyet programında yer alan Bocce 2. lig 2. etap müsabakalarında mücadele eden takımımız 2. olarak büyük bir başarıya imza attı.

MERSİN’DE DÜZENLENDİ

Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen Bocce 2. lig 2. Etabı müsabakalarına Türkiye genelinde 23 takımdan toplam 230 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Bocce 2. lig 2. Etap müsabakalarında Yeni Kemer Belediyespor kulübü 64 puanla birinci, Kırıkkale Gençlik Spor İl Müdürlüğü spor Kulübü 56 puanla ikinci, Toroslar Belediyespor 53 puanla üçüncü, İzmir Bocce spor kulübü 52 puanla dördüncü olurken, Bartın Barsem Gençlik ve Spor kulübü 52 puanla beşinci ve 47 puan toplayan Ege Yıldız Koleji altıncı oldu. Bocce 2. lig 2. Etap müsabakalarında ilimizi temsil eden takımız 2015 sezonunda Bocce 2.liginde 23 takım ile zorlu müsabakalar yaparak müsabakalarını başarılı şekilde tamamlayan takımımız Playout’a yükselme başarısı gösterdi.

İLİMİZİ EN İYİ TEMSİL ETTİLER

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada; “İlimizi temsilen katılan takımımız alınan bu sonuçlarla birlikte 10-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Ankara Kazan’da düzenlenecek olan playout mücadelelerine katılmaya hak kazandı. Antrenörümüz Mehmet Erkol’a teşekkür ederim. Takımımızın elde etmiş olduğu bu başarıdan dolayı tebrik eder Ankara`da düzenlenecek olan playout müsabakalarında başarılar dilerim” dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ