Boccede iki büyük başarı

Boccede iki büyük başarı

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA GENÇLERDE İKİNCİ, BÜYÜKLERDE ÜÇÜNCÜ OLDUK

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA GENÇLERDE İKİNCİ, BÜYÜKLERDE ÜÇÜNCÜ OLDUK

Boccede iki büyük başarı

Bocce Bowling Dart Federasyonunun 2018 faaliyet programında yer alan Bocce Türkiye Şampiyonasında takımımız gençlerde 2. Büyüklerde 3. olarak büyük bir başarıya imza attı.

KAHRAMANKAZAN´DA YAPILDI

Türkiye Raffa Şampiyonası 4-7 Ocak tarihleri arasında Kahramankazan Şehit Samet Cantürk Bocce Salonunda yapıldı. Gençlerde 17 takımdan 68 sporcu, Büyüklerde ise 29 takımdan 116 sporcu olmak üzere 46 takımdan toplam 184 sporcunun katıldığı müsabakalara ilimizden Gençlik Merkezim Spor Kulübü iştirak etti.

GENÇLERDE İKİNCİLİK KAZANDIK

Gençler kategorisinde Görkem Suluhan ve Haydar Karaçay 2. olarak müsabakayı tamamlarken Büyükler kategorisinde Mesut Ergişi Türkiye şampiyonu oldu. Yine Büyükler kategorisinde Erdal Kantemir ise Türkiye 3.sü unvanını kazandı. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcularımız Akdeniz Olimpiyatları seçmelerine gitmeye hak kazandılar.

İL MÜDÜRÜ TEBRİK ETTİ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir Boccede sağlanan başarıdan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Dereceye giren sporcuları başarılarından dolayı kutlayan İl Müdürü Yasin Özdemir bu başarının Akdeniz Olimpiyatlarında devam edeceğine inandığını söyledi.

HABER MERKEZİ



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ