Bocce şampiyonası düzenlendi

Bocce şampiyonası düzenlendi

Özel Sporcular İl Temsilciliği tarafından 2015 yılı faaliyet programı çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde Özel Sporcular Bocce İl Şampiyonası yapıldı.

ENGELLER KALDIRILMALI

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Özel Sporcular İl Temsilcisi Atila Kaldırım, “Engelli bireylerin toplumda var olma mücadelesine destek olmak ve bu bireylerin toplumsal yaşama uyumunu sağlamak adına yapmış olduğumuz bu etkinlik, 2015 yılı boyunca yapacağımız etkinliklerin ilk aşamasıdır. Bu anlamda şampiyonayı yapabilmemiz için bizlerden desteklerini esirgemeyerek tesislerinin kapılarını sonuna kadar açan, başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Rifat Ünlü olmak üzere tüm kurum çalışanlarına, Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Sami Yanık’a, tüm okul müdürlerine ve velilerimize şahsım ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederim” dedi.

ÇOCUKLAR BİZİM

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, “Bu çocuklar hepimizin çocuklarıdır. Onlara sahip çıkmalı ve ailelerin yaşadıkları sorunlara bir nebzede olsa merhem olabilirsek ne mutlu bizlere. Tesislerimizin kapıları tüm engelli bireylere ve ailelerine her zaman açıktır Tüm kurum personellerimiz ile her zaman engelli çocuklarımızın yanında olduğumuzu belirtir şampiyonanın hazırlanmasında emeği geçenlere şahsım ve personelim adına teşekkür ederim.”d iye konuştu.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Ardından müsabakaların yapılmasına geçildi.  Bazı çocukların ilk defa oynadığı Bocce sporu, engelli öğrenciler, tarafından büyük bir heyecan ve mutlulukla yapıldı. Velilerinde hazır bulunduğu şampiyonaya katılımın büyük olması organizasyon komitesi tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Müsabakaların tamamlanmasını takiben ödül törenine geçildi. Dereceye giren oklularla ödülleri; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Ömer Kaldırım, Erdal Taşkın ve Ümit Yaşar Gürsoy ile Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Bülent Özçam tarafından verildi.

DERECEYE GİRENLER

Dereceye giren okulların sıralaması aşağıda verilmiştir. Birinci Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Merkezi, ikinci Mustafa Kemal Ortaokulu, üçüncü Özay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, dördüncü Kırıkkale Özel Eğitim Uygulama Merkezi, beşinci Dede Korkut Ortaokulu oldu. 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ