BMS hizmete açıldı

BMS hizmete açıldı

Kırıkkale'nin önde gelen firmalarından Baştuğlar Mobilya Sanayi (BMS), Hürriyet Caddesi 85/A'da hizmete girdi.

ÖZEL SİPARİŞLER KABUL EDİLİYOR

Yüzlerce çeşidin bulunduğu mağazada, isteğe göre mobilyalar tasarlanıyor. 250 metrekare alana kurulu olan BMS Modüller Mobilya’da genç odası, yatak odası, mutfak dolabı, çocuklar için beşikler ve özel siparişler kabul ediliyor. Yaklaşık 25 yıldır Kırıkkale ticaretinde yer aldıklarını açıklayan BMS Modüller Mobilya sahibi Ferhat Baştuğ, bütün yatırımlarını Kırıkkale’ye yapmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi.

PRENSİPLİ ÇALIŞIYORUZ

Açıldıklarından bu güne kadar prensiplerle yoluna devam ettiklerini açıklayan BMS Modüller Mobilya sahibi Ferhat Baştuğ, Firma olarak belirli bir potansiyele ulaştık. Bu dönemde bu var olan pozisyonu korumanın daha önemli olduğunu düşüyoruz. Ağırlıklı olarak, daha iyi hizmeti nasıl verebiliriz, daha iyi hizmet vermek için neler yapabiliriz konusunda çalışmalar yapıyoruz.”dedi.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Baştuğ, “Şirket olarak birinci hedefimiz, satışını yaptığımız markalardan da belli olduğu gibi müşteri memnuniyetini sağlamaktır. En iyi ürünü, en iyi fiyata, en iyi hizmetle sunmak bizim için olmazsa olmaz üçgenimizdir. Bu anlayışı her şekilde müşterilerimize hissettiriyoruz. Bu konuda da başarılı olduğumuzu, müşterilerimizin bize olan yaklaşımlarından ve söylemlerinden anlıyoruz. O zaman da piyasadaki rakiplerimizden farkımız ortaya çıkıyor.”diye konuştu.

KALİTELİ ÜRÜN

Baştuğ, “Her firmanın olduğu gibi, bizim de daha da büyümek gibi hedeflerimiz var. Daha büyük bir alanda, daha büyük stoklarla çalışmak, daha çok müşteriye hizmet vermek önümüzdeki dönemlere yönelik planlarımız. Bu planları yaparken ülkenin de mevcut durumlarına göre hareket etmemiz gerekiyor. Sektörümüzdeki en önemli problemin, haksız rekabet konusunda yaşandığını düşünüyorum. Kaliteli ürün ve hizmetle yapılacak ticaretin, tüm sektöre faydası olacağını düşünüyorum.”şeklinde konuştu.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı