Biz onlarla ıslanmayı seviyoruz

Biz onlarla ıslanmayı seviyoruz

MHP, ENGELLERİ KALDIRACAK...

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Cemalettin Akdoğan, bedensel engelli ve işitme engelli vatandaşlarla ile bir araya geldi. Havanın yağmurlu olmasının vatandaşlara ulaşmanın engel olmayacağını belirterek konuşma yapan Akdoğan, Çünkü biz onlarla ıslanmayı seviyoruz. Beraber ıslanacağız bu yağmurda” dedi.

SORUNLARINI BİLİYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Cemalettin Akdoğan, bedensel engelli ve işitme engelli vatandaşlarla ile bir araya geldi. Akdoğan, engelli vatandaşların belediye başkanlığı döneminde sorunlarını bildiğini ve milletvekili olduğu zaman bu sorunlardan bir an önce onları uzaklaştıracağını söyledi. Akdoğan Bugün bedensel engelli ve işitme engelli arkadaşlarımızla toplantı yaptık. Eskiden bu insanların hepsinin yeri yurdu vardı. Şimdi yersiz yurtsuz bir takım mekânlarda toplanmaya uğraşıyorlar. Onların dertlerini dinleyip derman olma sözü verdik. İnşallah en kısa sürede onların yerli yurtlu yerlerine kendi mekânlarına kavuşturmak. Arkadaşlarımızın sıkıntılarını bulunduğumuz konumlara göre en iyi yerlere taşıyacağımızı bilinmesini istedik. Bu konuda onlarda bize size güveniyoruz. Her zaman bizim hakkımızı korudunuz. Bulunacağınız yerde güvencimiz sonsuz hakkımızı koruyacağımıza inanıyoruz dediler ve yağmur altında birlikte bir resim çektirerek, beraber ıslanalım dediler.  Biz onlarla beraber ıslanıyoruz şimdi. İnşallah kapalı mekânlarda sıcacık odalarda sıcacık beraber oturacağız” ifadelerini kullandı.

AKDOĞAN'I BİLİYORUZ

Türkiye Ortopedik Özürlüler Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Çakır ise Cemalettin Akdoğan'ın Belediye başkanlığı döneminde kendilerine çok büyük faydası olduğunu ileterek Bizim 1995 yılında kurduğumuz bir derneğimiz vardı. Sağ olsun başkanım bize işitme ve zihinsel engelli derneğimize hepsine ayrı ayrı yerler vermiş,  hatta bizde şunu planlamaya başlamıştık. Burada lokal yapacaksanız vermiyorum. Yoksa belediye çalışanlarının lokale ihtiyacı var. Onlara vereceğiz diyorlardı. Cemalettin Bey eski belediye başkanımız yeni milletvekili aday adayımız bizim sorunlarımızı Cemalettin Bey çok iyi biliyor. Yıllardır ağabeylik yaptı. Belediye başkanı olduğumuz bu taraftan tarafa da dışarıda sivil hayatta ağabeyimizdi zaten. Allah kendisine bu yolda yar ve yardımcısı olsun” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız