Biz oğlumuza sahip çıkarız

Biz oğlumuza sahip çıkarız

KESKİNLİYİZ SÖZÜMÜZÜ TUTARIZ

Biz oğlumuza sahip çıkarız

KESKİNLİYİZ SÖZÜMÜZÜ TUTARIZ

MHP Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer önceki gün katıldığı cenaze töreninden sonra çarşıda yürürken yanına yaklaşan bir kadın AK Parti'den şikâyetçi oldu. Göçer ise kadının oyunu istemesi üzerine Kadın Sen bizim oğlumuzsun biz oğlumuza sahip çıkarız. Biz Keskinliyiz sözümüzü tutarız” diye karşılık verdi.

GÖÇER'E HER YERDE İLGİ VAR

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Seyit Ahmet Göçer gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Özellikle gençlerin yakın ilgi gösterdiği Göçer gençlerle ilgili önemli ve ciddi mesajlar veriyor. Kendisi de mevcut adayların içinde en genç aday olarak dikkat çeken Göçer her programında mutlaka ilginç diyaloglarıyla da çevresindekilerin sempatisini kazanmaya devam ediyor. Göçer'e destek her geçen gün giderek artıyor.

KESKİNLİYİZ SÖZÜMÜZÜ TUTARIZ

Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer ilginç bir diyalogu da memleketi Keskin'de yaşadı. Fırsat buldukça Keskin'de bulunmaya çalışan Göçer geçtiğimiz gün katıldığı bir cenaze töreninden sonra seçim iletişim merkezine uğradı. Buradan çıkışında gençlerin ilgisiyle karşılanan Göçer gençlerin hatıra fotoğrafı isteğini kırmadı. Gençlerle fotoğraf çektirdi. Bu arada yoldan geçen bir kadın Göçer'in yanına gelerek AK Partiyi şikâyet etti. Kadının samimi yaklaşımı karşısında Oyunuzu verin AK parti gitsin” diye karşılık verince Kadın Sen bizim oğlumuzsun. Biz oğlumuza sahip çıkarız, biz Keskinliyiz, biz sözümüzde dururuz” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız