Bizlere her zaman yol gösterdiniz

Bizlere her zaman yol gösterdiniz

AK PARTİ İL YÖNETİMİ YAŞLILARI UNUTMADI

Bizlere her zaman yol gösterdiniz

18-24 Mart tarihleri arası kutlanan ?Yaşlılar Haftası? kapsamında AK Parti il Başkanı Mürsel Akçay il yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Hüseyin Kâhya Parkında bulanan yaşlıları ziyaret ederek karanfil verdiler.

AK PARTİ İL YÖNETİMİ YAŞLILARI UNUTMADI

?Yaşlılar Haftası? kapsamında AK Parti il Başkanı Mürsel Akçay İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Hüseyin Kâhya Parkında bulanan yaşlıları ziyaret ederek karanfil verdiler.  Hüseyin Kâhya Parkında bulanan emekliler evini de ziyaret eden Akçay ve yönetim kurulu üyeleri yaşlılar haftasını kutladılar.

ELLERİNDEN HÜRMETLE ÖPÜYORUM

Ziyaretin ardından açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ?Dünden bugüne kültürümüzü, değerlerimizi, örf ve adetlerimizi yarına taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olan ve kazandıkları hayat tecrübeleriyle bizlere yol gösteren kıymetli büyüklerimizin ?Yaşlılar Haftasını? kutluyor, sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömürler diliyor, ellerinden hürmetle öpüyorum? dedi.

ALLAH RAZI OLSUN

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Yaşlılar ise, ?Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve yönetim kurulu üyelerine gençlerimize teşekkür ediyoruz. Bizleri unutmadılar.  Hükümetimiz bizlere her zaman destek veriyor. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun? ifadelerini kulandılar.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız