Bizler üstümüze düşeni yapıyoruz

Bizler üstümüze düşeni yapıyoruz

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, ülkenin içinde bulunduğu karanlıktan bir an evvel çıkması gerektiğini söyledi. Bunun için parti olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını belirten Vurgun Biz dün ne dediysek bugünde aynısını söylüyoruz” dedi.

GÜNÜMÜZÜ KUTLADI, BAŞARI DİLEDİ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret eden Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, Merkez İlçe Başkanı ve Kadın Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte yaptığı ziyarette, gazetecilik mesleğinin gerçekten sor bir meslek olduğunu söyledi. Vurgun, özellikle içinde bulunduğumuz şu günlerde toplumun ikiye bölünmeye çalışıldığı bir ortamda gazetecilere aslında büyük görevler düştüğünü, ancak iktidarın gazeteciler arasında da ikilik yaratarak olumsuzluklarını kamuoyundan gözlemeye çalıştığını, bunda da başarılı olduğunu ifade etti. Ancak Saadet Partisi olarak yüksek sesle muhalefetlik görevini yürüteceklerini bildirdi.

BİZ ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ

İl Başkanı Faruk Vurgun, Saadet Partisi olarak dün ne söylemişlerse bugünde aynı şeyleri söylemeye devam ettiklerini belirterek, bugün hükümet edenlerin geçmişte nasıl bir politika izleyeceklerini ve ülkenin bugünkü duruma nasıl geçireceklerini yıllar önce söylediklerini ve bugün de aynı şeyleri söylemeyi sürdüreceklerini bildirdi. Hükümetin dış güçlerin taşeronluğunu yaptığını belirten Vurgun, tüm siyasi partilerin ve halkımızın önümüzdeki 2015 seçiminin önemini iyi anlaması ve ona göre hareket etmesi gerektiğini söyledi. Vurgun, “Biz parti olarak, Genel Başkanımız, geçmişten gelen tecrübesiyle ne söylüyorsa aynısını söylüyoruz ve dün ne diyorsak bugün de aynı yerdeyiz” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ