Bizler bir şehrin hayallerini gerçekleştirdik

Bizler bir şehrin hayallerini gerçekleştirdik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığına atanan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, veda töreninin ardından kentten ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığına atanan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, veda töreninin ardından kentten ayrıldı.

VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

AFAD Başkanı Sezer, gün boyunca kentte çeşitli noktalarda veda ziyaretlerinde bulundu. Daha sonra Sezer çiftçi için Makine Kimya Endüstrisi (MKE) Sosyal Tesislerinde veda yemeği verildi. Duygusal anların yaşandığı yemekte Sezer’in 3 yıl içerisinde Kırıkkale için yaptığı çalışmalar slayt eşliğinde yemeğe katılanlara izlettirildi. Daha sonra günün anlam ve önemine yönelik konuşmalar yapıldı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Sırasıyla Vali Yardımcıları Ahmet Sait Kurnaz, Ender Faruk Uzunoğlu, Rektör. Prof. Dr. Ersan Aslan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Milletvekili Ramazan Can, bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı Yunus Sezer’e teşekkürlerini iletti. Son olarak konuşma yapan Sezer, kararname sonrası kentte veda ziyaretlerine başladığında bunun kendisi için oldukça zor olduğunu söyledi. Zaman zaman duygulu anların yaşandığı programda Sezer, tüm Kırıkkale halkını kendi ailesinden saydığını ifade etti.

KIRIKKALE’NİN BİZİM İÇİN YERİ ÇOK AYRI

Sezer, konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Bugün benim için zor bir gün oldu. Sizlerle vedalaşmak benim için oldukça zordu. Farklı yerlerde ve görevlerde bulundum ama Kırıkkale'nin benim için anlamını bugün çok daha iyi idrak etme imkanım oldu. Gözyaşlarımızın aktığını ve yine aynı şekilde boğazımızın zaman zaman düğümlendiğini belirtmek isterim." dedi.

PROJELERİ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİK

“Kentin her noktasında 7'den 70'e herkesin kendilerini adeta bağrına bastığını hatırlatan Sezer, "İnsanların samimiyetlerini, samimi duygularını hissedebiliyorum. Allah öncelikle hepinizden razı olsun. İnşallah Rabbim bizleri sizlere ve aziz milletimize karşı mahcup etmesin. Bundan sonraki süreçte de sizlere layık olmaya çalışacağım. Kırıkkale'de çok güzel birlikteliğimiz oldu. Bu birlikteliğimizin de bereketini hep beraber gördük. Projeleri hep beraber gerçekleştirme imkanı bulduk.”

SİZLERLE OLDUĞUMU UNUTMAYIN

Bu milletin hayallerinde olanları, bu milletin fazlasıyla layık olduğu hizmetleri bu dönemde yapma gayreti içerisinde olduk. Kırıkkale'den ayrıldığımda yüzlerce çalacak kapımın olduğunu biliyorum. Sizler de bizim kapımızı her zaman çalacağınızı bilmenizi isterim. Ben aranızdan ayrılıyorum ama sizlerle olduğumu unutmayın. Beni anarken bizim Yunus demenizi bütün gönlümle isterim." diye konuştu.

BU AZİZ MİLLETE HİZMET EDECEĞİZ

AFAD Başkanı olarak da yaraların sarılmasına her zaman hazır olacaklarını hatırlatan Sezer, "Bozkurt'ta gördüğüm kadarıyla memleketimize, bu aziz milletimize, AFAD'ın ve paydaş kurumaların ne kadar faydalı olduğunu gördük ve zorda kalan insanların da elinden tutma imkanımız oldu. Bir nebze onların yanında olmak ve bunun vereceği manevi değeri her şeyin üstünde tutuyoruz. İnşallah Rabbim bunun mükafatını ahirette verir. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum." ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından günün anısına Sezer çiftine çeşitli hediyeler takdim edildi.

VALİLİK ÖNÜNDE VEDA TÖRENİ

AFAD Başkanlığına atanan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, veda töreninin ardından kentten ayrıldı. Sezer, valilik önünde düzenlenen törende, mesai arkadaşları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla tek tek vedalaştı. Duygulu anların yaşandığı törende konuşan Sezer, tüm Kırıkkale halkını kendi ailesinden saydığını belirtti. Sezer, törenin ardından Kırıkkale'den ayrıldı.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı