Bizler Türkiye sevdalısıyız

Bizler Türkiye sevdalısıyız

HERKESİ BU SOFRALARDA AĞIRLAYACAĞIZ

Bizler Türkiye sevdalısıyız

Anadolu Gençlik Derneği Kırıkkale Şubesi tarafından geleneksel iftar programı düzenlendi. Ramazan Ayı´nın kardeşlik ve paylaşma ayı olduğunu ifade eden AGD Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, ?Derneğimizin projesi insan,  muhatap kitlesi gençlik, sevdası Türkiye´dir? dedi.

KUR´AN-I KERİM TİLAVETİ

Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Anadolu Gençlik Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar´ın açılış konuşması ile devam etti. Bayraktar, bir yıllık dönemde yaptıkları faaliyetleri dile getirirken bundan sonra da yapmayı planladıkları çalışmalardan genel olarak bahsetti. Bayraktar, "İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır düsturuyla hareket eden Anadolu Gençlik Derneği´nin projesi insan,  muhatap kitlesi gençlik, Sevdası Türkiye´dir.

HERKESİ BU SOFRALARDA AĞIRLAYACAĞIZ

?Bütün insanlığın yararına hayrı ikame etmek, iyi, doğru, faydalı ve adil olanı hâkim kılmak için,  gençliğe sahip olanın geleceğe sahip olacağını idrak ederek çalışmalarını sürdürmektedir. Akrabalarımızı, komşularımızı, şehrin zayıf bırakılmışlarını ve öğrencilerimizi bu sofralarda ağırlayacağız. ?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü