Bizimle yürü Çelebi

Bizimle yürü Çelebi

MHP ÇELEBİ`DEN EMİN

Bizimle yürü Çelebi

MHP Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer ile Merih Karayol dün önce Keskin daha sonra Çelebi ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Adaylar Çelebi'de Belediye Başkanını ziyaretten sonra yürüyüş yaptılar

MHP İKTİDARA GELİYOR

MHP Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer, Merih Karayol ile İl Genel Meclis üyesi Dursun Kuzucu ile yazarımız Hasan Ulusoy ve diğer parti ileri gelenleri önce Keskin ilçesini ziyaret ettiler. Daha sonra Çelebi'ye geçen MHP'liler burada Belediye Başkanı Süleyman Uluyol'u makamında ziyaret ettiler. MHP'nin bu sefer iktidara yürüdüğünü anlatan Milletvekili adayı Seyit Ahmet Göçer Kırıkkale' de de MHP'nin en az iki Milletvekiliğini alacağını söyledi. Bunun için çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadıklarını belirten Göçer Bizimle yürü Çelebi” dedi.

ÇELEBİ'DE TUR ATTILAR

Belediye ziyaretinden sonra Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer ve Merih Karayol, İl Genel Meclis Üyesi ve gazetemiz yazarı Dursun Kuzucu ile beraberindekiler önce Çelebi'deki esnafları ziyaret edip hayırlı işler temennisinde bulundular. Esnaflara hükümetten memnun olup olmadıklarını soran Seyit Ahmet Göçer MHP iktidarına adım adım yaklaşıldığını belirterek öncelikle esnafın sorunlarının ortadan kaldırılacağını söyledi. Bir takım faiz ve vergilerde de düzenleme yapılacağını belirten Göçer MHP'ye oy vermelerini istedi. Daha sonra Göçer ve beraberindekiler Çelebi merkezde tur attılar.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı