BİZİM SİYASİLER NEREDE?

BİZİM SİYASİLER NEREDE?

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu yazılı basın açıklamasında bulunarak, siyasileri eleştirdi. BDP?nin teröriste sahip çıktığını belirten Torunlu, ?Bizim siyasilerimiz derneğimizin yerini bile bilmiyor? dedi.

BU DEVLET ŞEHİT KANARIYLA KURULDU
Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu açıklamasına şöyle devam etti; ?Şehitler derneğinin yerini bilmeyen siyasiler var. Üzerinde yürüdüğün çimenler bir gün üstünde bitecek. Unutma aklını başına al. Bu ülkeye, bu toprağa, bu bayrağa, bu aziz şehitler sözde değil özde sahip çık. Sözüm bu vatanı seven herkese. Kırıkkale şehitler diyarı. Şehitler Derneğinin yerini bilmeyen siyasiler var. Şehidine sahip çıkmayan neyin peşinde koltuk peşinde mi? Bu devlet şehit kanarıyla kuruldu. Bunu unutmayın. Biz şehit aileleri her zaman devletimize sahip çıktık. Bundan sonrada sahip çıkacağız.?
 
BDP TERÖRİSTE SAHİP ÇIKIYOR
?Bizler siyasilerin yaptığını yapmayacağız devleti olmayan bir millet esaret altındadır. Bizim kapımız herkese açık. BDP teröriste sahip çıkıyor. Bizim siyasilerimiz derneğimizin yerini bilmiyor. Şehit anneleri, babaların, eşlerinin, boynu bükük yetimlerin kanayan yaralarına tuz basmıştır. Beraberlik içerisinde yaşamak istiyoruz. Terörle hiç kimse bir yere varamamıştır. Kan dökerek terör estirerek hiçbir yere varılamaz. Tüm ulusumuz terör saldırılarının gerçek amaçlarının farkındadır. Terör örgütü ve destekçileri menfur amaçlarını gerçekleştirmek için toplumsal istikrarımızı bozmak, kaynaklarımızı heba etmek ve bizleri kardeş kavgasına sürüklemek istemektedir.?
 
KARDEŞLİK BOZULMAYACAK
?Bölgenin kalkınmasını istemeyenler bölgeye zarar vermektedir. Unutmayalım en büyük zararı bölgede yaşayan vatandaşlarımız görmektedir. Bizleri yoksulluğa, açlığa, susuzluğa götüren her türlü terörü lanetliyoruz. Bu Emperyalizmin bir oyunudur. Buna ulusumuz kanmayacaktır. Terörist saldırılar, bu ülkenin vatandaşları arasında var olan ve tarihten süzülerek gelen kardeşlik duygularını bozmaya asla muktedir olmayacaktır. Batıdaki kardeşlerimizin bazı kendini bilmezlerin oyunlarına gelmediğini biliyoruz. Bu konuda doğulu kardeşlerimizin de bu ırkçı oyunlara gelmemelerini diliyoruz. Bizler hepimiz büyük Türk milletiyiz.?                                                                                       
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ