BİZİM ÖZÜMÜZ DE, SÖZÜMÜZ DE BİR

BİZİM ÖZÜMÜZ DE, SÖZÜMÜZ DE BİR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Eski Emniyet Genel Müdürü, Oğuz Kaan Köksal seçim bürosunu açtı. . Yüzlerce partili tarafından karşılanan Köksal, ?Kırıkkale hizmetlerin en güzeline layık, ben 38 yıldır bürokrasi deneyimimi Kırıkkale için harcay

ÇOK SAYIDA TARAFÜTARI KATILDI

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı Eski Emniyet Genel Müdürü  Oğuz Kaan Köksal Cumartesi günü Kırıkkale?de seçim bürosunun açılışını yaptı. Halk bankası karşısında açılışı gerçekleştirilen seçim bürosu önüne  yüzlerce partili katıldı. Oğuz Kaan Köksal?a gösterilen ilgi dikkat çekti Seçim bürosu önünde kurulan kürsüde halka hitap eden Emniyet eski Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

 

YÜZLERCE VATANDAŞ KATILDI

Yüzlerce vatandaşa hitap eden Eski Emniyet Müdürü, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Oğuz Kaan Köksal, ?Biz milletimizden güç alarak buralara kadar yükseldik. Meclise gittiğimiz zaman vatandaşların yanında olacağız ve vatandaşların sorunlarını dinleyeceğiz. Ben vatandaşlarıma bu konuda söz veriyorum. Verdiğim sözü yiyen bir kişiliğim yok. Beni bilenler iyi bilin, sözümün arkasında durmak için elimden geleni yaparım ve sözümün arkasında dururum. Başbakanımızın koşusunda bizler varız. Bu seçim önemli bir seçim ve bu konuda sizlerden destek istiyorum? dedi.

 

BİZİM ÖZÜMÜZ DE SÖZÜMÜZ DE BİRDİR

Yapılan konuşmanın ardından Oğuz Kaan Köksal ve beraberindekiler seçim bürosunun kurdelesini kesti. Seçim bürosunda da birkaç açıklama yapan Köksal, Kırıkkaleli vatandaşlar ile birlikte hizmet götürmeyi hedef edindik. Misyon olarak, birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeyi yeğledik. Bizim hesabımız doğruyu ve güzeli yapmaktır. Bizim anlayışımızda doğru ve güzel en öncelikli olduğumuz konudur. Yapılmayacak hizmet yoktur. Hizmeti istemek ve o hizmetin yapılabilmesi için çalışmak gereklidir. Geniş bir yelpaze içerisinde hizmet etmek istiyoruz. Bu yelpazenin içerisinde tabi ki basın mensuplarımız da olacaktır? ifadelerini kullandı.

 

DEVLET HİZMETİNE YILLARIMIZI VERDİK

Kısa süre içerisinde Kırıkkale?mizin ilçe ve beldelerini gezme fırsatının olduğunu belirten Köksal, ?Bu gezilerimizde hemşerilerimiz arasında olmaktan çok mutluluk duydum. Ben bu olayı daha önce farklı illerde yaşadım. Ancak insanın kendi hemşerisinin arasında ilgi görmek beni ayrıca mutlu etti ve farklı bir heyecan verdi. Bunca yıl devlet bünyesinde görevlerde bulundum. Siyasetin yön veren bir kurum olduğunu ifade etmek isterim. Biz bürokratik olarak yapılacakları yaptık. Siyaset ise bu yapılanlara yön verdi. İnsanlara hizmet etmek için çeşitli yöntemler vardır. Siyasette bu yöntemlerin başında gelir. Siyasiler her zaman bürokratların üstünde yer almaktadır. Nitekim bürokratları, siyasiler seçer. Bizde bu siyasete baş koyduk? diye konuştu. Köksal açılış sonrasında tebrikleri kabul etti. Partililerle sohbet etti

 

 

 

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız