Bizim muhatabımız akil adamlar değil

Bizim muhatabımız akil adamlar değil

Vatan İçin Can Verenler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Mümtaz Torunlu, hükümetin terörü bitirsin diye öne atılan akil adamlar kesimini muhatap almadıklarını söyledi. Çözüm süreci ile ilgili bilgileri akil adamlardan değil, milletvekillerinden öğrenmek ist

 

KAMUOYU BİLGİLENDİRİLSİN

Vatan İçin Can Verenler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Mümtaz Torunlu, çözüm süreci ve hükümetin terör politikası ile ilgili açıklama yaptı. Terörün birlik ve beraberlik içerisinde bitirilmesi gerektiğini belirten Torunlu, herkesin Türk bayrağı ile Diyarbakır?da buluşması gerektiğini söyledi. Gerçekleştirilen Nevruz kutlamalarında Doğu bölgelerinde bir tane bile Türk Bayrağı?nın olmamasının utanç verici olduğunu belirten Torunlu, çözümün böyle olmayacağını ve bir yerde tıkanacağını iddia etti. 30 yıldır bitirilemeyen terör örgütü mensuplarına hükümetin ne vaat ettiğini bilmek istediklerini belirten Torunlu, görüşmelerin gizli kapılar arkasında olmaması gerektiğini, kamuoyunun süreç hakkında bilgilendirilmesi gerektiğini bildirdi.

 

PİŞMANLIK YASASINA KARŞIYIZ

Torunlu konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, ?

Son çıkan pişmanlık yasası ne işe yaradı? Kaç kişi pişman oldu, kaçı terörist faaliyetlerden vazgeçti. Eğer bu yasa çıkarsa, dağdan inenler Türkiye Cumhuriyeti`nin imkanlarından yararlanacak, eğitimini alacak, çalışacak ve daha güçlü ve donanımlı halde dağa geri dönecekler. Hükümetin dağdaki PKK`lı teröristleri analarının yanına dönmeye davet etmesi şehit yakınlarını üzdü. Bu sözleri duydukça acımız daha da artıyor. Dağdaki teröristleri ana babalarının yanına dönmeye çağırması ve yeni bir affı kamuoyunun gündemine getirmesi şehit ailelerini derinden yaraladı. Günahı olmayan evlatlarımızın kanı ile sulanan bu topraklarda af da ne demek oluyor.?

 

SİLAHLARI BIRAKIN NE DEMEK ?

?Silahı bırakın da ne demek? Biz şehit yakınları olarak
bu cümlelerden hiçbir şey anlamıyoruz. Şehit evlatlarımızın ruhunun da bundan rahatsız olduğunu hissediyoruz. PKK`lı teröristleri analarının yanına dönmeye çağıran Başbakan, şehit analarına ne diyecek. Kanı yerde kalan şehitlerimizi kim geri döndürecek. Silahı bırakın sözlerini duydukça acımız daha da çok artıyor. Silahı bırakacaklar da başımızın tacı mı yapacağız. Artık, hükümetin icraatlarına ve söylediklerine tahammül etmek imkânsız Böyle ihanetlere ve hakaretlere dayanabilecek gücümüz kalmadı. Şehitlerimizin geri gelemeyeceğini biliyoruz ama bırakın bari rahat uyusunlar. İstediğimiz sadece bu?

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ